Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα διεκδικήσει αποζημίωση από την κατηγορουμένη - Η αποκάλυψη του δικηγόρου της

«Δεν θα ζητήσει για τον εαυτό της ούτε ένα ευρώ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα διεκδικήσει αποζημίωση από την κατηγορουμένη - Η αποκάλυψη του δικηγόρου της

Στα αστικά δικαστήρια θα βρεθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του 10ου χειρουργείου που έκανε για να αποκατάστησει τις πληγές από το βιτριόλι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή, που μίλησε το πρωί της Τρίτης 15/2 στην εκπομπή Το Πρωινό, θα ζητήσει χρηματική αποζημίωση από την κατηγορουμένη Ε.Κ

«Αυτή η κοπέλα θα μας εκπλήξει για άλλη μια φορά καθώς δεν θα ζητήσει για τον εαυτό της ούτε ένα ευρώ».

Ο δικηγόρος ωστόσο δεν αποκάλυψε εάν τα χρήματα αυτά θα πάνε σε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Για πρώτη φορά: Το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Η 35χρονη Ιωάννα Παλιοσπύρου της οποίας η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο 1,5 χρόνο πριν, προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που μας πέρασε να ήταν πολύ διαφορετική από την περσινή.

Όπως «πρόδωσαν» οι φωτογραφίες που ανήρτησε, η Ιωάννα πέρασε τις γιορτές παρέα με καλές της φίλες, χωρίς μάλιστα να φορά την προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της, νιώθοντας οικεία με τους κοντινούς της ανθρώπους (δείτε εδώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε).

Φυσικά, η ίδια απέφυγε να δείξει το πρόσωπό της στον φωτογραφικό φακό –κάτι που έχει αποκαλύψει πως θα κάνει μόλις νιώσει ψυχολογικά έτοιμη– ωστόσο οι λήψεις προδίδουν τη μη ύπαρξη μάσκας.

Είναι φανερό πως η Ιωάννα δίνει τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να καταφέρει να πάρει πίσω τη ζωή της, με την εικόνα της να είναι πραγματικά… υπέρλαμπρη. Φορώντας ένα εvτυπωσιακό μίνι φόρεμα και γόβες, κέρδισε δεκάδες χιλιάδες likes, με τις ευχές για γρήγορη αποκατάσταση να μην έχουν τέλος.

 Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα