Γιάννης Κουκουράκης: Η σπαρακτική αφιέρωση στον Πάνο Νάτση - «Κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια...»

Συγκινήθηκαν όλοι με το "αντίο" του στον αδικοχαμένο ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Κουκουράκης: Η σπαρακτική αφιέρωση στον Πάνο Νάτση - «Κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια...»

Οι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες, Δανάη Μιχαλάκη και Γιάννης Κουκουράκης βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Δευτέρας 14/2 στις βραδιές «Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Κουκουράκης προχώρησε και σε μια αφιέρωσή στον αδικοχαμένο συνάδελφό του Πάνο Νάτση, κάνοντας τους πάντες να συγκινηθούν.

Η αφιέρωση του Γιάννη Κουκουράκη για τον Πάνο Νάτση

«Το είδα και από εμένα. Είχα πολλά όρια, πολλούς φραγμούς, πολλές σκέψεις, αλλά τελικά δεν με πήγε πουθενά. Και κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια χωρίς προηγούμενο, και γι’ αυτό αφιερώνω αυτά τα τραγούδια στον φίλο μου τον Πάνο που έφυγε. Αλλά και σε όλους εσάς που ελπίζω να ζείτε αυτές τις στιγμές σαν να είναι όχι οι τελευταίες, αλλά με το ίδιο πάθος», ανέφερε ο ηθοποιός που ήταν ανάμεσα σε εκείνους που οδήγησαν τον Πάνο Νάτση στην τελευταία του κατοικία.

Συγκινεί η ανάρτηση της WIN hellas για την δωρεά από την οικογένεια του Πάνου Νάτση

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση δεν σόκαρε μόνο τους συγγενείς αλλά και κοντινούς του φίλους καθώς σε σοκ παραμένει ο καλλιτεχνικός χώρος. Ο γνωστός ηθοποιός να τονίσουμε πως έχασε την ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/01 σε ηλικία μόλις 31 ετών μετά από σύγκρουση που είχε με φορτηγό.

Μάλιστα, η οικογένεια του είχε ζητήσει από συγγενείς και φίλους αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED.

Έτσι, πριν από λίγη ώρα η WIN Hellas μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram δημοσίευσαν μια ανάρτηση όπου εξέφρασαν τα δικά τους συλλυπητήρια και ενημέρωσαν ότι συγκεντρώθηκε ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό στην μνήμη του.

«Η W.I.N Hellas εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τη σύντροφο και τους φίλους του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση και τους ευχαριστεί για την ευγενική τους χειρονομία να δωρίσουν χρήματα στη μνήμη του. Συγκεντρωθήκανε 5,163.60€ από όλες τις δωρεές.

Η Πρόεδρος, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου και το Δ.Σ. αποφάσισε, αξιοποιώντας τη δωρεά, να διεξαχθεί το νέο πρόγραμμα ενδυνάμωσης των γυναικών της W.I.N. Hellas εις μνήμην του Πάνου Νάτση. Η διεξαγωγή του προγράμματος «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 15 εβδομαδιαία σεμινάρια, διάρκειας 1,5 ώρας, που στοχεύουν στην πρόληψη της βίας και στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από την επιστημονική ομάδα της W.I.N. Hellas και θα γίνεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom κάθε Δευτέρα 19.30-21.00. Παρέχεται δωρεάν και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης με την ολοκλήρωσή του».

Ανάρτηση Win Hellas για τον Πάνο Νάτση