Γιώργος Γιαννιάς: Αποκάλυψε πρώτη φορά την πρόταση που δέχθηκε για το Survivor - «Θα ήθελα να πάω...»

«Η πρόταση είναι σοβαρή, ωραία..»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Γιαννιάς: Αποκάλυψε πρώτη φορά την πρόταση που δέχθηκε για το Survivor - «Θα ήθελα να πάω...»

Ο Γιώργος Γιαννιάς, μετά την εμφάνιση του στο Καλό Μεσημεράκι και το ''φιλί'' που δέχθηκε από τον Γιώργο Παπαδόπουλο, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τετάρτης 16/2 σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την γνωριμία με τη γυναίκα του που έγινε σε εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αλλά και στο Survivor, για το οποίο δέχθηκε πρόταση και στο λόγο που, τελικά, δεν πήγε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιαννιά

«Ξεκίνησα να τραγουδάω από όταν πήγαινα σχολείο. Δούλευα και στο καθαριστήριο. Όλη η οικογένεια μπήκε μπροστά και με βοήθησαν για να ξεκινήσω ως τραγουδιστής», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννιάς και πρόσθεσε:

«Με την Ελευθερία η πρώτη γνωριμία έγινε στο πλατό του ‘Πρωινού Καφέ’ με την Ελένη Μενεγάκη. Την είδα και μου ‘γυάλισε’. Όταν είδα πρώτη φορά τη γυναίκα μου, είπα πόσο όμορφη γυναίκα και πόσο ωραία δάχτυλα έχει. Της έκανα πρόταση στο μαγαζί που τραγουδούσα, πάνω στην πίστα, τα ‘έχασε’».

«Εννοείται ότι υπάρχει ζήλια, αλλά υπάρχει και εμπιστοσύνη. Έχουμε φτιάξει και μια οικογένεια. Μέχρι να κάνω τα παιδιά άλλαξαν όλα, έγινα πιο δυνατός, δεν έχω χρόνο να μιζεριάζω. Όταν μου είπε η Ελευθερία ότι είναι έγκυος, κόντεψα να πάθω συγκοπή. Εγώ στα παιδιά δε βάζω κανένα όριο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Μου έγινε πρόταση για το Survivor και σοβαρή, ωραία. Η ιδέα είναι καταπληκτική. Θα ήθελα να πάω, αλλά λίγο με τα έντομα… θα πήγαινα για μια εβδομάδα», κατέληξε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιαννιά

Πριν λίγες καιρό ο Γιώργος Γιαννιάς αποκάλυψε πως ούτε εκείνος κατάφερε να ''γλιτώσει" από τον κορωνοϊο καθώς διαγνώστηκε θετικός με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων μίλησε σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή Live News όπου αποκάλυψε τα συμπτώματά του.

«Δεν κατάλαβα κάτι, απλά επειδή το είχα στο νου μου και επειδή είχα πόνο στο σώμα και στα γόνατα, κάνω ένα μοριακό και βγήκα θετικός. Το έχω περάσει πάρα πολύ ελαφριά. Δεν έχω κάνει ούτε πυρετό. Μόνο λίγο πόνο στις κλειδώσεις και λίγες κρυάδες που λέμε.

Έχω κάνει δύο δόσεις και σήμερα είχα να κάνω την τρίτη αλλά δεν το πρόλαβα. Το εμβόλιο πιστεύω ότι δίνει μία ασπίδα παραπάνω για να μπορέσεις να το αντέξεις και να το περάσεις χωρίς πολλά συμπτώματα».