Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης; Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή της Φάρμας

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό του μέλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης; Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή της Φάρμας

Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ανήκει τα δύο τελευταία περίπου χρόνια ο Σάκης Τανιμανίδης, μιας και έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι περιπέτειας του σταθμού, την Φάρμα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς τα περίμεναν.

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, στην οικογένειά του τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του, μέσα από εντυπωσιακά και καινοτόμα project.

Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης;

Η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αρχίζει με την παρουσίαση της “Φάρμας”. Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον τηλεοπτικό χώρο, ο χαρισματικός παρουσιαστής και παραγωγός ξεκινά στον ΑΝΤ1 έναν νέο δρόμο με πυξίδα τη σημαντική εμπειρία και τη δημιουργικότητά του», αναφερόταν στο δελτίο Τύπου στις 16 Φεβρουαρίου 2021.

Τόσο πέρσι όσο και φέτος τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά απογοητευτικά, με το κανάλι εκεί που θεωρούσε τον Σάκη Τανιμανίδη φαβορί, τώρα να είναι αουτσάιντερ, ενώ μάλιστα έχουν μειωθεί ήδη τα επεισόδια προβολής της Φάρμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες. ο παρουσιστής είχε ενστάσεις με την εταιρεία παραγωγής που είχε την ευθύνη για την Φάρμα και έτσι οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Μπορεί το συμβόλαιο του να έχει ισχύ ακόμα, ωστόσο δεν φαίνεται πως έχει να αναλάβει κάποιο πρότζεκτ που τον ενδιαφέρει.

Αγνώριστος 10 χρόνια πριν ο Σάκης Τανιμανίδης - Η φωτογραφία που έριξε το Instagram

Ο κούκλος παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης ήταν και πριν 10 χρόνια το ίδιο όμορφος, όταν ακόμα δεν ήταν πασίγνωστος σε όλο το πανελλήνιο και στο χώρο των media!

Ο παρουσιαστής έχει μια εντυπωσιακή παρουσία, καθώς όταν τον πρωτομάθαμε από το World party, είχε κάνει αίσθηση τόσο για τον αέρα του, όσο και για την ομορφιά του! Ο Σάκης ακόμα και ως μπαμπάς πλέον, δε χάνει χρόνο από τη γυμναστική του, ώστε να διατηρεί το κορμί του πάντα σε φόρμα! Πολύ πρόσφατα μάλιστα έκανε το πρώτο του check up, γιατί τα χρόνια περνάνε και θέλει να δει τις αντοχές του (τι έδειξε το αποτέλεσμα;).

Μέσα από ένα poll στο Instagram, έδειξε στους ακόλουθούς του, τον Σάκη πριν καν έρθει να μείνει στην Αθήνα, όντας μόνιμος κάτοικος της συμπρωτεύουσας! Μπορεί αξύριστος να είναι και πάλι κούκλος, ωστόσο μια αρρενωπότητα παραπάνω του προσδίδει το μούσι, οπότε μάλλον θα πρέπει να το διατηρήσει!

 Σάκης Τανιμανίδης