Ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Κατερίνα Λένη: "Eίσαι μέσα στα νευρά!"

Απίστευτο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Κατερίνα Λένη:

Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο Κατερίνες; Μια αμήχανη στιγμή είχε η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Λένη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Αφορμή στάθηκε ο επερχόμενος σχολιασμός στις εξελίξεις του MasterChef. (δείτε εδώ τι συνέβη εχθές στο ριάλιτι μαγειρικής) Δεν ήταν μάλιστα η μόνη ένταση στη σημερινή εκπομπή, καθώς λίγο πριν ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε έντονη διαφωνία με καλεσμένο της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια απήυθυνε το λόγο χαριτολογώντας προς την πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής και νυν μαγείρισσα στην εκπομπή της, αλλά η απάντηση που έλαβε μάλλον δεν της άρεσε ιδιαίτερα.

Η ένταση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Κατερίνα Λένη

«Κατερίνα, ετοιμάσου για MasterChef! Διπλή αποχώρηση χθες» αναφώνησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για να εισπράξει την απάντηση από τη συνεργάτιδα της, Κατερίνα Λένη πως «ναι, τώρα είναι δύσκολα γιατί φτιάχνω…».

Καινούργιου: Είσαι μες στα νεύρα σήμερα! Τι να κάνουμε; Και μεις κάνουμε εκπομπή!

Λένη: Όχι, ρε παιδί μου… Μαγειρεύω εδώ πέρα! Φτιάχνω σε δυο κατσαρόλες κριθαρώτο.

Καινούργιου: Καλά, δεν σκαύεις… περίμενε!

Στο τέλος μάλιστα κορυφώθηκε η ένταση μετά τη ματιά της Κατερίνας Λένη προς την παρουσιάστρια, φανερώς εκνευρισμένη.

Εκτός από την Κατερίνα Λένη αρπάχτηκαν on air και Καινούργιου - Καλίδης

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Τετάρτης 16/2 ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος συνέπεσε με τον δεύτερο καλεσμενο στη "Super Κατερίνα" Νίκο Χορταρέα! Ο γνωστός αστρολόγος πήρε την απόφαση 4 χρόνια μετά από την αποχή του να "πετάξει τα ράσα" και να επιστρεψει στα εγκόσμια με νέα εκπομπή.

Από ότι φαίνεται ο Πάνος Καλίδης δεν είναι και μεγάλος φαν του αστρολόγου, καθώς κατάα τη διάρκεια της επικοινωνίας του με την παρουσιάστρια μέσω Skype, ο τραγουδισ΄της έκανε ένα σχόλιο που δεν άρεσε στην Κατερίνα Καινούργιου και απάντησε αρκετά εκνευρισμένη.

«Παιδιά, σας παρακαλώ! Αν διαφωνείτε, επειδή είναι καλεσμένος, θέλω να σεβαστούμε τον καλεσμένο. Αν το θεωρείς λάθος, μπορείς μετά έξω να το σχολιάσεις, αλλά επειδή είναι καλεσμένος μου, θέλω να τον σεβαστώ. Και εγώ μπορεί να διαφωνώ με κάποια πράγματα, οφείλω όμως αυτή τη στιγμή να τον σεβαστώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Πάνο Καλίδη με εκείνον να λέει: «Κι εγώ οφείλω να το πω!».