Ο λόγος που απουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας τόσες μέρες από την εκπομπή του MEGA - Το ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη

«Είπαμε να σας το αφήσουμε μέχρι να γυρίσει να μας τα πει αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο λόγος που απουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας τόσες μέρες από την εκπομπή του MEGA - Το ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη

Απών εδώ και μερικές μέρες είναι ο Σάββας Πούμπουρας από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Για αυτό λοιπόν η παρουσιάστρια θέλησε να εξηγήσει τον λόγο απουσίας του, κατά την διάρκεια της σημερινής 16/2 εκπομπής.

Με αφορμή λοιπόν το τηλεφώνημα μίας τηλεθεάτριας που βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι ο Σάββας πέρασε επίσης κορωνοϊό αλλά σύντομα θα επιστρέψει σύντομα στην εκπομπή.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την απουσία του Σάββα Πούμπουρα από την εκπομπή

«Από τα τελευταία που ακούω για τον κορωνοϊό, όσοι ψιλοαρρώστησαν, δεν τους έχει πάει πολύ… Αν εξαιρέσεις τον δικό μας τον Σάββα, ο οποίος απουσιάζει και αρκετοί ρωτήσατε. Είπαμε να σας το αφήσουμε μέχρι να γυρίσει να μας τα πει. Θα μας τα πει. Πέρασε covid-19. Μάλλον τώρα είναι καλά. Σήμερα, αύριο θα τον έχουμε κοντά μας» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής, εκμεταλλεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστεί και να νιώσει λίγο καλύτερα καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα Instagram Stories του, ο πυρετός δεν λέει να πέσει από το 38.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Σάββας Πούμπουρας πριν λίγο καιρό

Ο Σάββας Πούμπουρας λίγο καιρό πριν δεν έχει εμφανιστεί για δυο μέρες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο τον είχε ταλαιπωρήσει αρκετά.

Ο ίδιος αποκάλυψε το πρόβλημά του μέσω του Instagram του ενώ και η αγαπημένη του, Αρετή Θεοχαρίδη, δε δίστασε να τον τρολάρει με ένα επικό Insta Story.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας είχε γαστρεντερίτιδα οπότε έμεινε σπίτι για να μην κολλήσει κανέναν από τους συνεργάτες του.

«Έχει και τα καλά της η γαστρεντερίτιδα γιατί α)μαγειρεύει μετά από καιρό, β)είναι όλο για μένα», έγραψε η Αρετή Θεοχαρίδη, ενώ και η Ελένη Μενεγάκη έχει επαινέσει τον Σάββα Πούμπουρα για τις μαγειρικές του ικανότητες.

Σάββας Πούμπουρας γαστρεντερίτιδα