Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν ένιωθα ανασφάλεια κεράτωνα...» - Η αποκάλυψη για την ερωτική του ζωή

Δυσαρεστήθηκαν οι συνεργάτες του

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος:  «Όταν ένιωθα ανασφάλεια κεράτωνα...» - Η αποκάλυψη για την ερωτική του ζωή

Λίγο πριν φύγει από την εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, εξαιτίας ενός σημαντικού ραντεβού που είχε προγραμματίσει και αφού διαπληκτίστηκε με τον Γιώργο Καρκά, προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν αλλά και στο γεγονός ότι όποτε ένιωθε ανασφάλεια με κάποια από αυτές απατούσε.

Οι συνεργάτες του στην εκπομπή δυσαρεστήθηκαν αρκετά με την προσωπική εξομολόγηση του παρουσιαστή και δεν δίστασαν να το εκφράσουν on air. O Γιάννης Πουλόπουλος μάλιστα δήλωσε πως στεναχωρήθηκε πολύ με τα λόγια του Μικρούτσικου, καθώς είναι κατά της απιστίας.

Η αναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου στην προσωπική του ζωή

«Όλες μου οι σχέσεις είχαν το στοιχείο της διεκδίκησης αλλά εγώ ήμουν openminded. Όταν ένιωθα ανασφάλεια στη σχέση, ότι δηλαδή δεν θα πάει, κεράτωνα. Αν ένιωθα ότι αυτά που σου δίνω μου δίνεις και υπάρχει ισορροπία ήμουν πιστό σκυλί, ό, τι και να πέρναγε από μπροστά μου.

Εγώ σου λέω, σα να έψαχνα να βρω ένα δεκανίκι για να περάσω στο επόμενο.», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον χωρισμό του από τη Σοφία Βόσοου

Το πρωί της Τετάρτης 9/2 με αφορμή την φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, θέλησε να τοποθετηθεί ο Ανδρέα Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο είχε επιλέξει ο ίδιος να ανακοινώσει στον γιο του ότι χώρισε από τη Σοφία Βόσσου.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όπως φέρεται το παιδί του Ντέμη και της Δέσποινας, αντίστοιχα φερόταν και ο γιος μου. Για να το πετύχω όμως αυτό, τον είχα πάντα πρώτη προτεραιότητα. Πηγαίναμε ας πούμε κάπου με τη σχέση μου, πηγαίναμε να μείνουμε σε ένα ξενοδοχείο, μέχρι ο Στέργιος να ενηλικιωθεί έμενα μαζί του στο ίδιο δωμάτιο και όχι με τη σχέση μου.

Χωρίζω με τη Σοφία και τα φτιάχνω με τη Φωτεινή. Θεώρησα σκόπιμο να του το πω γιατί είχε ζήσει τη μετάβαση από τον χωρισμό με τη μαμά του στη σχέση με τη Σοφία. Θυμάμαι λοιπόν σε ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι να κάθομαι απέναντί του, ο Στέργιος ήταν 11 ετών τότε, και δυσκολευόμουν να του το πω γιατί δεν ήθελα να του δημιουργώ συναισθηματικές αναταράξεις.

Ξεκινάω και με παρακολουθεί ο Στέργιος, δυσκολευόμουν… Του λέω, “ξέρεις Στέργιο, η ζωή τα φέρνει έτσι, θέλω να σου αποκαλύψω κάτι και θέλω πρώτα να το φιλτράρω μαζί σου” με κοίταγε, με κοίταγε και γυρνάει και μου λέει “μπαμπά, μη μου πεις ότι είσαι γκέι”. Του λέω, “όχι αγόρι μου δε το έχω αυτό το ταλέντο, θέλω να σου πω ότι χώρισα και είμαι με μια άλλη κοπέλα”.