Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε σε ποια εκπομπή δεν θα πήγαινε με τίποτα καλεσμένη

Ποιος είναι ο λόγος;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε σε ποια εκπομπή δεν θα πήγαινε με τίποτα καλεσμένη

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/02 η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή «Ελένη» θέλησε να αποκαλύψει σε ποια εκπομπή δεν θα πήγαινε η ίδια καλεσμένη. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τον σημερινό της καλεσμένο ο οποίος ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ο οποίος πολύ σύντομα αναμένεται να παρουσιάσει της εκπομ0πή «Night Out», όπου είναι γεμάτη περιπέτειες, extreme καταστάσεις και προσωπικές εξομολογήσεις Ωστόσο, η ίδια ανέφερε ότι της αρέσει να τα βλέπει αλλά δεν θα τα έκανε ποτέ, οπότε καλεσμένη του δεν θα τη δούμε!

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη on air

Ο λόγος που απουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας τόσες μέρες από την εκπομπή του MEGA - Το ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη

Απών εδώ και μερικές μέρες είναι ο Σάββας Πούμπουρας από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Για αυτό λοιπόν η παρουσιάστρια θέλησε να εξηγήσει τον λόγο απουσίας του, κατά την διάρκεια της σημερινής 16/2 εκπομπής.

Με αφορμή λοιπόν το τηλεφώνημα μίας τηλεθεάτριας που βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι ο Σάββας πέρασε επίσης κορωνοϊό αλλά σύντομα θα επιστρέψει σύντομα στην εκπομπή.

«Από τα τελευταία που ακούω για τον κορωνοϊό, όσοι ψιλοαρρώστησαν, δεν τους έχει πάει πολύ… Αν εξαιρέσεις τον δικό μας τον Σάββα, ο οποίος απουσιάζει και αρκετοί ρωτήσατε. Είπαμε να σας το αφήσουμε μέχρι να γυρίσει να μας τα πει. Θα μας τα πει. Πέρασε covid-19. Μάλλον τώρα είναι καλά. Σήμερα, αύριο θα τον έχουμε κοντά μας» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής, εκμεταλλεύτηκε αυτό το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστεί και να νιώσει λίγο καλύτερα καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα Instagram Stories του, ο πυρετός δεν λέει να πέσει από το 38.