Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Ο γιος μου δεν με αφήνει να φοράω...»

Η αποκάλυψή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Ο γιος μου δεν με αφήνει να φοράω...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/02 η Μαρίνα Λαμπροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it». Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για την εμπειρία της ως κριτής στο χορευτικό show του STAR, Dancing with the stars ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για τo ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού αλλά και τη σχέση με τον γιο της.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Λαμπροπούλου

«Ήμουν δίκαιη και θα έχω να το λέω. Είμαι δασκάλα χορού. Μου βγαίνει πάντα η δασκάλα. Όσον αφορά τον χορό, όταν κρίνω, απέναντί μου δεν έχω celebrities, αλλά μαθητές που θέλω να ακούνε να μαθαίνουν από αυτά που λέω. Κάποιες φορές ήμουν άδικη και κακιά.

Το έβλεπα κι έλεγα “Παναγία μου εγώ είμαι αυτή;”. Δεν μπορούσα να με βλέπω. Ίσως μπερδευτήκαμε εκεί με τους ρόλους αλλά ξεκαθάρισε στη διάρκεια. Ο γιος μου είναι πολύ αυστηρός κριτής. Δεν με αφήνει να φοράω αποκαλυπτικά ρούχα.

Δεύτερο παιδί θα έκανα εφόσον δίπλα μου θα υπάρχει ένας άντρας να πατάει γερά στα πόδια του με αυτοπεποίθηση και να μπορεί να στηρίξει τα θέλω του».

Η εξομολόγηση της για το θάνατο του συζύγου της - «Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν...»

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία πρόσφατα πήρε θέση πρώτη φορά για την κόντρα της με την Βασιλική Μιλλούση, βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένη στο «The 2Night Show» και συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Η χορεύτρια, αλλά και κριτής του «Dancing with the stars» μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο της, τη μετακόμιση στην Καβάλα, την σχέση της με τον γιο της, αλλά και στον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της.

«Γνωριστήκαμε εδώ, αγαπηθήκαμε και λόγω διαφόρων καταστάσεων έπρεπε να φύγει εκτός Ελλάδος και αποφάσισα να ακολουθήσω. Πήγα κοντά, στην Καβάλα. Είχα τη σχολή μου στην Νέα Σμύρνη και την κρατάω ένα χρόνο.

Το έκανα κι αυτό! Ήταν πρωτόγνωρο αλλά ζούσα τόσο όμορφα! Ζούσα πάνω στη θάλασσα, έφτιαξα δύο σχολές χορού. Ανεβοκατέβαινα στην Αθήνα, είχα γονατίσει.

Όταν ήρθε και ο γιος μας αποφάσισα να μείνω μόνιμα στην Καβάλα.Εκεί πια το 2016 φεύγει από τη ζωή ο άνδρας μου. Είχαμε χωρίσει. Ο γιος μου ήταν 6 χρονών» είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αναφέρει ότι ο μικρός βρήκε νεκρό τον μπαμπά του στο κρεβάτι του στην ξένη χώρα όπου ζούσε και να προτρέπει την κριτή να μιλήσει για αυτό.

«Τη στιγμή που άκουσα κάτι τόσο βαρύ κατέρρευσα. Το πρώτο που σκέφτηκα βέβαια ήταν το παιδί μου γιατί ήταν μόνο του σε μια ξένη χώρα βλέποντας αυτή την εικόνα. Δύσκολα περάσαμε, δύσκολα περνάμε. Προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε πραγματάκια ψυχικά», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Το 2018 αποφάσισα να επιστρέψω στην Αθήνα. Απλά ένιωθα ξένη στην Καβάλα. Στην Αθήνα γεννήθηκα, μεγάλωσα. Στην Καβάλα πήγα για έναν σκοπό και ξαναέχτισα τη σχολή μου στη Νέα Σμύρνη».