Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του μετά την απόφαση για τη νέα δίκη

«Σίγουρα δεν είναι ευχάριστη για εμάς είδηση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του μετά την απόφαση για τη νέα δίκη

Σε νέα δίκη αναμένεται να οδηγηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για κακούργημα, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης (16/2). Με μία δήλωση που παραχώρησε στο Πρωινό, ο δικηγόρος του, Γιώργος Δακουράς, θέλησε να μιλήσει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η δήλωση του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Εφόσον ασκήθηκε έφεση από τον Εισαγγελέα υπέρ του νόμου, η υπόθεση θα δικαστεί από το τριμελές εφετείο πλημμελημάτων, όπου θα ξανακριθεί το θέμα, αν η πράξη πρέπει να παραπεμφθεί ως κακούργημα ενώπιον το τριμελούς εφετείου κακουργημάτων.

Προφανώς, ο Εισαγγελέας που άσκησε την έφεση διαφώνησε με την κρίση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που έκρινε αρχικώς την υπόθεση. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστη για εμάς είδηση ωστόσο μπορούμε να κατανοήσουμε ότι γίνεται στο γενικότερο πλαίσιο που δημιούργησε η πρόσφατη μεταστροφή της νομολογίας.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι χειριστικός απέναντι μας»

Μερικά πλάνα από την βόλτα του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον σκύλο του έπαιξε το πρωί της Πέμπτης 10/2 η εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο μετά καταδικαστική απόφαση εναντίον του.

Μετά την προβολή των εν λόγω πλάνων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε ένα αιχμηρό σχόλιο για τη συμπεριφορά του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

«Θέλω να κάνω μία παρατήρηση γιατί “διαβάζω” τις εικόνες.Η συμπεριφορά του να βγάζει το σκυλί του κάθε μέρα είναι χειριστική απέναντί μας. Αν ήμουν στη θέση του θα καθόμουν στο σπίτι μου.

Δεν θα έβγαζα το σκυλάκι βόλτα και με αυτό να υπογράμμιζα ότι είμαι φιλόζωος. Και το επόμενο politically correct είναι το βάζω και ζώνη. Είναι υπολογισμένα να μας δημιουργήσουν μία εικόνα. Άρα είναι πονηρός ο “πολιτευτής”» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.