Χαλασμός στον αέρα του Πρωινού ανάμεσα σε Λιάγκα και Πώρο: "Βγαίνετε και ξεκατινιάζεστε!"

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαλασμός στον αέρα του Πρωινού ανάμεσα σε Λιάγκα και Πώρο:

Καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα, στο Πρωινό, ήταν το πρωί της Πέμπτης 17/2, ο διάσημος φωτογράφος Σπύρος Πώρος. Εδώ και λίγες μέρες έχει βρεθεί το όνομα αυτού και της πρώην συντρόφου του, Φωτεινής Ψυχίδου, έπειτα από δημόσια αντιπαράθεση τους στα social media (δείτε εδώ τα σκληρά σχόλια που αντάλλαξαν μεταξύ τους).

Αφορμή για να "ανάψουν" τα αίματα μεταξύ τους, στάθηκε η είδηση πως πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας. Η Φωτεινή Ψυχίδου η οποία ήταν παντρεμένη με τον Μπάμπη Στόκα, μέσα από τα social media υποστήριξε πως οι δύο τραγουδιστές δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για την υπόθεση.

Τότε θέση για το θέμα πήρε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πήρε o γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος, και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Η ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Σπύρο Πώρο στον αέρα του Πρωινού

«Είπα στην Φωτεινή Ψυχίδου ότι η ανάρτησή της ήταν λάθος, εκείνη μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της γιατί δεν είναι μέλος της μπάντας. Εγώ είπα ότι η μπάντα δεν θα έπρεπε να επιτεθεί στο κοινό όταν αυτό ζήτησε εξηγήσεις. Η ανακοίνωση ήταν άστοχη και πολύ κακή. Η Φωτεινή Ψυχίδου το έκανε από ανοησία και από δική της επιθυμία να δείξει ότι αυτή δεν γνώριζε και έβαλε και άλλους μέσα. Της τα είπα για να την προφυλάξω».

Στην πορεία της κουβέντας όμως, οι τόνοι ανέβηκαν μετά από έναν συγκεκριμένο διάλογο που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Πώρος.

Πώς δημιουργήθηκε η ένταση ανάμεσα σε Πώρο και Ψυχίδου

Στην ίδια συνέντευξη λοιπόν, ο Σπύρος Πώρος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύντροφό του.

«Έχω επικοινωνήσει με τη μητέρα του κοριτσιού που κατήγγειλε την παρενόχληση από τον ντράμερ. Σε κάτι καταστάσεις τόσο σκοτεινές, όλοι πρέπει να προσέχουν τι λένε και πώς εκφράζονται. Δεν είναι μόνο το κορίτσι, αλλά η οικογένεια περνάει έναν Γολγοθά. Η οικογένεια είναι απογοητευμένη από την ανάρτηση και τη στάση της μπάντας. Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι πήγα εναντίον της μπάντας.

Είπα στη Φωτεινή ότι η ανάρτησή της ήταν λάθος γιατί εκείνη μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της. Η μπάντα από τη στιγμή που ήταν ντράμερ τους όταν έγινε το συμβάν και μετά συνέχισε να συνεργάζεται, δεν θα έπρεπε να επιτεθεί στο κοινό με τέτοια αλαζονεία όταν της ζήτησαν εξηγήσεις. Αυτό είπα. Η ανακοίνωση των Πυξ Λαξ ήταν άστοχη και κακή.

Η Φωτεινή Ψυχίδου έκανε την ανάρτηση από ανοησία και από επιθυμία να δείξει ότι αυτή δεν γνώριζε και έβαλε κι άλλους μέσα. Όταν είσαι “ναι μεν, αλλά”, είναι μεγάλο φάουλ. Δηλαδή δίνεις στο κοινό να πιστέψει ότι ήταν πέφτουλας, ήταν @@, αλλά δεν ήταν αυτό ίσως. Επειδή σέβομαι και επειδή είναι μητέρα, της τα είπα για να την προφυλάξω. Την είπα κακομοίρα, γιατί το έκανε με κακή μοίρα. Δεν είναι σύντροφός μου.

Εγώ λέω αυτή η υπόθεση πρέπει να φτάσει στο τέλος και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να το πληρώσει αυτό το τέρας, σκέψου να ήταν το δικό σου παιδί… Με τη Φωτεινή είμαστε μία χαρά. Δεν ξεκατινιάζομαι. Εγώ δεν είμαι της δημόσιας σχέσης, τα λέω δημόσια αυτά που σκέφτομαι. Γι’ αυτό της είπα ότι έκανε λάθος, δεν είχε καμία δουλειά να βγει να μιλήσει. Αυτό το ατόπημα που έκανε, ήταν πιο σοβαρό από ό,τι αν θα την πω εγώ κακομοίρα. Η Φωτεινή το έχει μετανιώσει που το έκανε αυτό, πιστεύω. Γιατί βρήκε τον μπελά της χωρίς να φταίει», κατέληξε ο γνωστός φωτογράφος.