Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τον αρραβώνα της με τον Μάριο Καπότση

«Δεν μπορώ να μη μιλήσω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τον αρραβώνα της με τον Μάριο Καπότση

Το βράδυ της Τετάρτης 16/02 "έσκασε" η ευχάριστη είδηση που όλοι περιμέναμε πως η Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της, Μάριος Καπότσης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανακοίνωσαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social πως αρραβωνιάστηκαν.

Ωστόσο, ανάμεσα στις όμορφες ευχές που δέχτηκε η ίδια, υπήρξαν και μερικά κακόβουλα σχόλια, τα οποία μάλιστα και αργότερα σχολίασε μέσω του λογαριασμού της στο instagram. Φανερά ενοχλημένη η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ξέρετε τώρα εγώ δεν μπορώ να μην μιλήσω, απλά μου φαίνεται τρελό που κάποιοι άνθρωποι στην πιο μεγάλη χαρά αυτών των ανθρώπων, βρίσκουν πάλι τρόπο να πούνε αρνητικά, κακά και άσχημα σχόλια. Δηλαδή με συγκινεί αυτό το πράγμα, έχω συγκινηθεί».

Οι αναρτήσεις της Κόνι Μεταξά στο instagram

Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά: «Πραγματικά, δε μπορώ άλλο»

Η Κόνι Μεταξά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές αλλά και εκφέρει την δική της άποψη για διάφορα γεγονότα.

Έτσι, η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται στη θέση της γυναίκας και τον τρόπο με τον οποίο διαιωνίζονται τα στερεότυπα στην κοινωνία μας σχετικά με αυτή. Από την άλλη, η "κόντρα" ανάμεσα σε εκείνη και τον Τάσο Ξιαρχό καλά κρατεί.

«Ανακεφαλαίωση. Αν η γυναίκα θέλει να μάθει να μαγειρεύει καλώς, αν δε θέλει καλώς. Αν δε θέλει να κάνει παιδί καλώς, αν θέλει να κάνει παιδί, καλώς. Αν θέλει να παντρευτεί, καλώς, αν δε θέλει να παντρευτεί καλώς.

Αν δε σφουγγαρίζει και δε σκουπίζει κάθε μέρα, καλώς, αν τα κάνει μπράβο της, καλώς. Ότι θέλουμε θα κάνουμε αγάπη μου εμείς οι γυναίκες. Ότι θέλουμε θα κάνουμε. Φτάνει να σεβόμαστε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας, να φύγουν από πάνω μας αυτά τα στερεότυπα.

Πραγματικά, δε μπορώ άλλο. Έχω τρελαθεί. Σε λίγο μπαίνει το 2022 πως γίνεται να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι εκεί έξω που σκέφτονται έτσι».