Κόνι Μεταξά: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτησή της - Ούρλιαζε «αρραβωνιάστηκα»

Πήραν "φωτιά" τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτησή της - Ούρλιαζε «αρραβωνιάστηκα»

Μπορεί πριν από λίγο να είδαμε την Κόνι Μεταξά να ξεσπά φανερά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια μετά από την ανακοίνωση πως αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της σύντροφο, Μάριο Καπότση ωστόσο αυτό δεν την σταματά από το να προσφέρει άπλετο γέλιο στους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε ένα άκρως επικό βίντεο στο Tik Tok όπου φαίνεται να είναι αρκετά χαρούμενη με το γεγονός ότι αρραβωνιάστηκε καθώς το φώναζε. Όπως είναι λογικό τα σχόλια πήραν φωτιά ενώ τα likes όσο περνούν οι ώρες ολοένα και αυξάνονται.

Η επική ανάρτηση της Κόνι Μεταξά

@kmetaxa

#fy #fyp #arravoniastika #katitetiaakira

♬ original sound - Konnie Metaxa

Οι δηλώσεις της Κόνι Μεταξά για την νέα της εκπομπή

Στο τιμόνι της παρουσίασης του Mega Star δεν θα είναι φέτος η Μαντώ Γαστεράτου αλλά η Κόνι Μεταξά, με την πρώτη να φαίνεται ενοχλημένη, μιας και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είχε γίνει μια πρώτη συνάντηση και μια πρώτη συζήτηση τον Ιούλιο για το MEGA Star, λίγο πριν τις διακοπές.

Έφυγα με την αίσθηση ότι θα συνεχίσουμε και θα είμαστε παρέα στην καινούργια σεζόν. Αλλά τον Σεπτέμβρη πληροφορήθηκα ότι δεν θα συνεχίσει η συνεργασία μας».

Ωστόσο, η νεαρή τραγουδίστρια πρόκειται να είναι η νέα παρουσιάστρια και το πρωί της Τρίτης (12/10) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και απάντησε σχετικά με το εν λόγω θέμα.

«Δεν είναι δικιά μου δουλειά. Είναι μόνο δουλειά του καναλιού αυτό. Δεν έχω εγώ να κάνω κάτι με την επιλογή τους», είπε χαρακτηριστικά.