Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της 30χρονης για την ανατροπή της δίκης σε κακούργημα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της 30χρονης για την ανατροπή της δίκης σε κακούργημα

Όπως έγινε γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί σε νέα δίκη και αυτή τη φορά για κακούργημα. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος θα α καθίσει στο εδώλιο με το δεδομένο ότι μπορεί να καταδικαστεί πλέον και για κακούργημα με ποινή μέχρι 10 χρόνια.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 30χρονη πρώην σύντροφός του που ήταν η πρώτη που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά από την συγκεκριμένη είδηση, δηλώνει ικανοποιημένη.

«Είναι ικανοποιημένη με αυτή την εξέλιξη πάρα πολύ. Αποτελεί μια ανατροπή νομική που μας ικανοποιεί και ανταποκρίνεται στην αλήθεια και στη βασιμότητα όσων έχουμε ισχυριστεί».

Οι πληροφορίες για την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι χειριστικός απέναντι μας»

Μερικά πλάνα από την βόλτα του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον σκύλο του έπαιξε το πρωί της Πέμπτης 10/2 η εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο μετά καταδικαστική απόφαση εναντίον του.

Μετά την προβολή των εν λόγω πλάνων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε ένα αιχμηρό σχόλιο για τη συμπεριφορά του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

«Θέλω να κάνω μία παρατήρηση γιατί “διαβάζω” τις εικόνες.Η συμπεριφορά του να βγάζει το σκυλί του κάθε μέρα είναι χειριστική απέναντί μας. Αν ήμουν στη θέση του θα καθόμουν στο σπίτι μου.

Δεν θα έβγαζα το σκυλάκι βόλτα και με αυτό να υπογράμμιζα ότι είμαι φιλόζωος. Και το επόμενο politically correct είναι το βάζω και ζώνη. Είναι υπολογισμένα να μας δημιουργήσουν μία εικόνα. Άρα είναι πονηρός ο “πολιτευτής”» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.