«Εσύ θα λείπεις πιο πολύ...» - Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Σπαράζουν τα λόγια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εσύ θα λείπεις πιο πολύ...» - Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Έξι χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός, ωστόσο η πληγή για την οικογένειά του δεν έχει ακόμα κλείσει, δίχως να περνά μια μέρα χωρίς να τον έχουν σκεφτεί.

Η συγκινητική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον Παντελή

Σήμερα 18/2 λοιπόν, ο μικρότερος αδερφός του Παντελή, Κωνσταντίνος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του τραγουδιστή και έγραψε: «Όσες ημέρες μήνες, χρόνια κι αν περάσουν. Εσύ θα λείπεις πιο πολύ από ποτέ».

Η συγκινητική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Παντελίδη για τον Παντελή

Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας για τη δίκη

Η δίκη για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη και του τροχαίου που του κόστισε την ζωή έχει ξεκινήσει και μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου της Μίνας Αρναούτη, στις κάμερες μίλησε και ο Απόστολος Λύτρας δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και δήλωσε ότι η οικογένεια προσδοκά ότι οδηγός δεν ήταν ο τραγουδιστής καθώς εμφανίστηκε μάρτυρας που τον είδε να κάθεται στην θέση του συνοδηγού, ενώ εκεί υπάρχει και DNA του.

«Όλα τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν ότι οδηγός δεν ήταν ο Παντελίδης. Να γίνει η διαδικασία όπως πρέπει να δούνε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Το βασικό είναι ότι στη θέση του συνοδηγού υπάρχει dna μόνο του Παντελίδη. Έχει δώσει ήδη κατάθεση ο συγκεκριμένος μάρτυρας όπου ο ίδιος τον έβαλε στην θέση του συνοδηγού», είπε.