«Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά...» - Ο πρώτες δηλώσεις της Κόνι Μεταξά μετά την πρόταση γάμου του Μάριου Καπότση

«Ούρλιαξα όταν έβγαλε το μονόπετρο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά...» - Ο πρώτες δηλώσεις της Κόνι Μεταξά μετά την πρόταση γάμου του Μάριου Καπότση

Πρόταση γάμου αποφάσισε να κάνει ο Μάριος Καπότσης στην Κόνι Μεταξά, με την ίδια να γνωστοποιεί την ευχάριστη αυτή είδηση μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μάλιστα, η Κόνι δεν έμεινε εκεί μιας και λίγο αργότερα βγήκε και στους δρόμους φωνάζοντας στους περαστικούς ότι αρραβωνιάστηκε. Η ίδια μίλησε το πρωί της Παρασκευής 18/2 στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και μεταξύ άλλων τόνισε πως ήδη νιώθει παντρεμένη με τον σύντροφό της.

Οι δηλώσεις της Κόνι Μεταξά μετά την πρόταση γάμου του Μάριου Καπότση

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Το σκηνικό δεν ήταν κανονισμένο αλλά είχαμε συζητήσει γενικά το ενδεχόμενο. Ούρλιαξα όταν έβγαλε το μονόπετρο. Ήταν μαζί μας και οι φίλοι μας, η Στεφανία και ο Ιωάννης Αγγελόπουλος. Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη μαζί του από την μέρα που τον γνώρισα. Το λέω με την καλή έννοια. Ο μπαμπάς με την μαμά μου ήταν χαλαροί με την πρόταση γάμου, τους το είπαμε εκείνη την ώρα» είπε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

Το ξέσπασμά της μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τον αρραβώνα της

Το βράδυ της Τετάρτης 16/02 "έσκασε" η ευχάριστη είδηση που όλοι περιμέναμε πως η Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της, Μάριος Καπότσης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς ανακοίνωσαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social πως αρραβωνιάστηκαν.

Ωστόσο, ανάμεσα στις όμορφες ευχές που δέχτηκε η ίδια, υπήρξαν και μερικά κακόβουλα σχόλια, τα οποία μάλιστα και αργότερα σχολίασε μέσω του λογαριασμού της στο instagram. Φανερά ενοχλημένη η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ξέρετε τώρα εγώ δεν μπορώ να μην μιλήσω, απλά μου φαίνεται τρελό που κάποιοι άνθρωποι στην πιο μεγάλη χαρά αυτών των ανθρώπων, βρίσκουν πάλι τρόπο να πούνε αρνητικά, κακά και άσχημα σχόλια. Δηλαδή με συγκινεί αυτό το πράγμα, έχω συγκινηθεί».