"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τον Παντελή Παντελίδη

Μετά από 6 χρόνια από τον θάνατό του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Συμπληρώθηκαν κιόλας σαν σήμερα έξι χρόνια από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, ο Παντελής Παντελίδης προκαλώντας τεράστια θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μάλιστα, χθες πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στη γειτονιά του, στη Νέα Ιωνία το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση των έξι χρόνων από τον θάνατό του.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν από λίγες ώρες θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Παντελή Παντελίδη. Οι δυο καλλιτέχνες διατηρούσαν άριστες φιλικές σχέσεις.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η σπαρακτική ανάρτηση της Πωλίνας Φιλίππου για τον Παντελή Παντελίδη - Συγκινεί με μια φωτογραφία

Μια από τις πολύ τραγικές επετείους ξημέρωσε σήμερα 18/2, αυτή του θανάτου του Παντελή Παντελίδη! Σαν χθες μοιάζει αυτή η τόσο «βαριά» είδηση, πως χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο ταλαντούχος τραγουδιστής και όμως έχουν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια.

Αναμφίβολα, η μνήμη του Παντελή δε σβήνει, ανεξίτηλη θα παραμένει για πολλά χρόνια, μιας και τα τραγούδια του κάνουν την ίδια επιτυχία, ο κόσμος που τον λάτρευε εξακολουθεί να τον στηρίζει παρά την απουσία του και φυσικά η οικογένειά του είναι πάντα παρούσα, γι αυτόν!

Πρέπει να αναφερθεί εδώ, πως καθοριστικό ρόλο για να κρατηθεί η μνήμη του τραγουδιστή ζωντανή, παίζει ο αδερφός του Κωνσταντίνος, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα που άφησε ο αδερφός του στη μέση, με λαμπρό τρόπο (δείτε εδώ την ανάρτηση του Κωνσταντίνου για τα 6 χρόνια).

Αξίζει να σημειωθεί και η τόσο αξιοπρεπής στάση, που κρατάει η σύντροφος του μεγάλου αδερφού, Τριαντάφυλλου, η Πωλίνα Φιλίππου. Πάντα στο πλευρό του άντρα της, που τόσο πολύ στιγματίστηκε από τον χαμό του Παντελή, έκανε σήμερα ανήμερα των 6 χρόνων μια ανάρτηση όλο νόημα!