Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε τι θα έκανε σε περίπτωση που έμενε ξανά έγκυος

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε τι θα έκανε σε περίπτωση που έμενε ξανά έγκυος

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης 17/02 μια ανάρτηση στο Instagram την περίοδο που ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες να τονίσουμε πως αποκάλυψε πως η κόρη της κόλλησε κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να εξομολογηθεί πως μετανιώνει που δεν έβγαλε περισσότερες φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά; «Σαν σήμερα πριν… 4 χρόνια… πέρασαν κιόλας 4 χρόνια και μου φαίνεται σαν χθες…

Σαν χθες που έτρεχα να φτιάξω το παιδικό δωμάτιο, που δυσκολευόμουνα να μπω κ να βγω από το αυτοκίνητο, να ξυρίσω τα πόδια μου, να ανέβω τις σκάλες, να βρω ρούχα που να μου πηγαίνουν, να καταφέρω να δω μια ταινία χωρίς να με πάρει ο ύπνος…

Πέρασαν 4 χρόνια από τότε που ξυπνούσα μέσα στη νύχτα και έτρωγα καρότα βλέποντας ντοκιμαντέρ για δολοφόνους μέχρι να ξημερώσει, που είχα τέλεια φουσκωτά χείλη, κάθε μήνα 3 πόντους πιο μακριά και πυκνά μαλλιά, αλλά κ αιφνίδια ουλίτιδα και όρεξη για Νάτσος.

Κάτι τέτοιες φωτογραφίες βλέπω κ μετανιώνω που δεν έβγαλα κι άλλες κι άλλες κι άλλες. Κάτι τέτοιες φωτογραφίες βλέπω κ λέω «πω πω το ότι θα μου λείπε κιόλας…» κ μετά αναρωτιέμαι, λες να το ξαναζήσω;

Κ παραδέχομαι πως αν το ξαναζήσω θα βγάζω συνέχεια φωτογραφίες και θα κάνω και gender reveal και baby shower και όλες αυτές τις αμερικανικές αηδίες που τότε ούτε να τις ακούσω δεν ήθελα …

Και μετά λέω: Ελεονώρακι κλείσε το κινητό σου το ρημάδι γιατί αύριο έχεις ξύπνημα. Κ τσεκάρω μια τελευταία φορά για καληνύχτα αυτό το πλάσμα που στη φωτογραφία μετράει ήδη 7 μήνες στη κοιλιά μου…»

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

4 γενιές σε μια φωτογραφία - Η συγκινητική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με την οικογένειά της

Σε μια πολύ συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ του Σαββάτου 5/2, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια μπορεί να τρέχει συνεχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο πάντα αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την γιαγιά της, τη μαμά της και την κόρη της Αλεξάνδρα και την ίδια δείχνοντας τις τέσσερες γενιές γυναικών της οικογένειας της.

«4 γενιές» έγραψε κάτω από το instagram story της η παρουσιάστρια που πριν μερικές ώρες μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων.

Η συγκινητική φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με την οικογένειά της