"Καταπέλτης" ο Σπύρος Μπιμπίλας: "Λέει μερικά πράγματα που είναι ευτράπελα, δεν είναι πρέπον να..."

Όσα είπε για τις δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» στο θέατρο Χυτήριο, όπου συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα και τη Βάσια Παναγοπούλου. Ο ηθοποιός σχολίασε το θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα όσα ακούγονται για διαγραφή από το ΣΕΗ τριών ηθοποιών.

Ο ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Αυτοί που θα περάσουν οι υποθέσεις του από το πειθαρχικό, πιθανόν κάποια στιγμή να γίνει μια γενική συνέλευση, και πιθανόν να ψηφιστεί η απομάκρυνσή τους. Πώς γίνεται να βγαίνουν αποκλειστικά που μιλούν για διαγραφές ηθοποιών;».

Η τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στις δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη

«Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου μακάρι να ερχόντουσαν στο σωματείο να διευθετηθεί η διαφορά τους εξωδικαστικά», πρόσθεσε επίσης για τη διαμάχη μεταξύ των δύο ηθοποιών. «Όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους, που θα ήταν το ιδανικό, έρχεται η δικαιοσύνη», ανέφερε για το ίδιο θέμα η Βάσια Παναγοπούλου.

Σχολιάζοντας τη δήλωση της Βάσιας Τριφύλλη (δείτε εδώ τι είπε), που είπε ότι δεν είναι κακό να δώσεις και ένα χαστούκι σε έναν ηθοποιό, αν χρειάζεται, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Η Βάσια Τριφύλλη λέει μερικά πράγματα που είναι ευτράπελα και τα λέει για να γελάει ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να αρχίσουμε να δίνουμε χαστούκια ο ένας στον άλλο».

"Έχω κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση του..."

Ο Γιώργος Κιμούλης, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται πως βρίσκονται ένα βήμα πριν από την οριστική διαγραφή τους από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, όπως αναφέρθηκε στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Παρασκευής 19/2, καθώς αυτή είναι η εισήγηση του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ. Στην εκπομπή, παρευρέθη μέσω βιντεοκλήσης και ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω skype, o oποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που έχουν ακουστεί

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη κάτι που όπως είπε ήταν διαδικαστικό και δεν είχε ιδιαίτερη σημασία. Λίγο καιρό πριν ο ηθοποιός, επισης αποκάλυψε πως έχει κληθεί ως μάρτυρας και στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο αγαπητός ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δεν έχει παραλάβει κάτι επίσημα και όταν αυτός ο φάκελος φτάσει στα χέρια του Σωματείου, θα παραπεμφθεί αμέσως στη γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασιστεί αν οι τρεις ηθοποιοί Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Κιμούλης και Πέτρος Φιλιππίδης θα διαγραφούν ή όχι από το Σωματείο.