Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι Ράδιο Αρβύλα επικοινώνησαν με την 30χρονη που τον κατήγγειλε

«Έχουν εκφράσει την στήριξή τους»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οι Ράδιο Αρβύλα επικοινώνησαν με την 30χρονη που τον κατήγγειλε

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (20/2) ο δικηγόρος της 30χρονης που κατήγγειλε πρώτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την διαρροή ροζ βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα επικοινώνησε με την κοπέλα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της 30χρονης για τους Ράδιο Αρβύλα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Η πελάτης μου είναι ικανοποιημένη για την εξέλιξη και νιώθει δικαιωμένη ότι η υπόθεση παίρνει τις διαστάσεις τις νομικές που είναι σωστό να πάρει. Σαν συνήγορός της εγώ το περίμενα για αυτό και έκανα την αίτηση στον εισαγγελέα να ασκήσει έφεση. Οι Ράδιο Αρβύλα πράγματι έχουν επανειλημμένα επικοινωνήσει και με εμένα και με την παθούσα και έχουν εκφράσει την στήριξή τους προς την εντολέα μου», ανέφερε η δικηγόρος της 30χρονης (δείτε εδώ ποια ήταν η αντίδρασή της για την ανατροπή στην υπόθεση).

Οι πρώτες δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2) η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς η ίδια τον γνώριζε προσωπικά και για πολλά χρόνια, μιας και η καριέρα της ξεκίνησε στην τηλεόραση από τους «Ράδιο Αρβύλα».

«Με πας σε κάτι που είναι όντως πολύ άσχημο… Σοκαρίστηκα πραγματικά πάρα πολύ, δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου πω πώς τον ήξερα εγώ, πως ήταν σε μένα γιατί δεν έχει καμιά σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που έγινε και μαθεύτηκε. Με σόκαρε σοβαρά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σαν να πάγωσε για λίγο ο χρόνος.

Έβλεπα τα παιδιά στην εκπομπή, το έμαθα λίγα λεπτά πριν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι πρέπει να κρατήσουμε ότι τα θύματα πρέπει να πάρουν το θάρρος και να μιλήσουν. Η ντροπή δεν είναι πάνω τους, είναι πάντα στον θύτη. Όλο το υπόλοιπο ας το αναλάβει η δικαιοσύνη και ας κρίνει σωστά» ανέφερε η Ευγενία Σαμαρά.