Δημήτρης Ουγγαρέζος: Θα είναι και του χρόνου στην εκπομπή της Μενεγάκη; Η αποκάλυψη του στην κάμερα του ALPHA

Απάντησε για τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Θα είναι και του χρόνου στην εκπομπή της Μενεγάκη; Η αποκάλυψη του στην κάμερα του ALPHA

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής 20/2 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο αν θα συνεχίσει και του χρόνου να βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Είμαι στο Mega, έχω συμβόλαιο και είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι σε αυτό το κανάλι. Θα παραμείνω στην Ελένη με την ομάδα μας, εκτός αν το κανάλι θέλει κάτι άλλο» δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος πρόσφατα αναφέρθηκε και σε μια απώλεια που του στοίχησε.

Η Ελένη Μενεγάκη άφησε "κάγκελο" τον Ουγγαρέζο με την ερώτηση της - Η επική αντίδρασή του

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» όπου προβάλλεται καθημερινό αρκετά συχνά επιλέγει να κάνει διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή τόσο στους αγαπημένους της συνεργάτες όσο και στους τηλεθεατές της.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης 19/01 η γνωστή παρουσιάστρια μας χάρισε άλλη μια επική στιγμή καθώς στην έναρξη της εκπομπής αναφέρθηκε για τον κρύο καιρό που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας μιας και δεν αποκλείεται να δούμε χιόνι.

Έτσι, η κουβέντα από τον καιρό κατέληξε στο αν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέρει να κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι του, όπως να φτιάξει το καζανάκι αν χαλάσει και στο πόσο βάζει το καλοριφέρ στο σπίτι του.

«Κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι, συγγνώμη μην το κάνουμε και ακατάλληλο», του είπε η Ελένη Μενεγάκη. Με τον ίδιο να της απαντάει με χιούμορ: «Όχι, φορά ρομπ ντε σαμπρ. Δεν μπορώ χωρίς αυτή, από μικρός. Παλιά έβαζα και φουλάρει».