Αντιμέτωπος με ποινή έως και 10 έτη - Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Αναμένεται να βρεθεί ξανά ενώπιον της δικαιοσύνης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντιμέτωπος με ποινή έως και 10 έτη - Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Εξελίξεις έχουν σημειωθεί στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη διαρροή revenge porn βίντεο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 30χρονης που μίλησε στην εκπομπή Τι Λες Τώρα το πρωί της Κυριακής 20/2, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διαφώνησε με την απόφαση να καταδικαστεί σε πλημμέλημα και έτσι άσκησε έφεση για να δικαστεί ξανά αλλά αυτή τη φορά για κακούργημα.

Ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» λοιπόν αναμένεται να βρεθεί ξανά ενώπιον της δικαιοσύνης αντιμέτωπος με ποινή έως και 10 έτη.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Η πελάτης μου είναι ικανοποιημένη για την εξέλιξη και περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν επικοινωνήσει με εμένα αλλά και την παθούσα, και έχουν εκφράσει επανειλημμένα τη στήριξή τους προς την εντολέα μου», είπε ο δικηγόρος της 30χρονης.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2) η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς η ίδια τον γνώριζε προσωπικά και για πολλά χρόνια, μιας και η καριέρα της ξεκίνησε στην τηλεόραση από τους «Ράδιο Αρβύλα».

«Με πας σε κάτι που είναι όντως πολύ άσχημο… Σοκαρίστηκα πραγματικά πάρα πολύ, δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου πω πώς τον ήξερα εγώ, πως ήταν σε μένα γιατί δεν έχει καμιά σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που έγινε και μαθεύτηκε. Με σόκαρε σοβαρά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σαν να πάγωσε για λίγο ο χρόνος.

Έβλεπα τα παιδιά στην εκπομπή, το έμαθα λίγα λεπτά πριν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι πρέπει να κρατήσουμε ότι τα θύματα πρέπει να πάρουν το θάρρος και να μιλήσουν. Η ντροπή δεν είναι πάνω τους, είναι πάντα στον θύτη. Όλο το υπόλοιπο ας το αναλάβει η δικαιοσύνη και ας κρίνει σωστά» ανέφερε η Ευγενία Σαμαρά.