Την βλέπουμε για πρώτη φορά - Φωτογραφία του Γιάννη Πάριου με την Σοφία Αλιμπέρτη στη θάλασσα

Η τρυφερή ανάρτηση του γιου τους Μιχαήλ Βαρθακούρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την βλέπουμε για πρώτη φορά - Φωτογραφία του Γιάννη Πάριου με την Σοφία Αλιμπέρτη στη θάλασσα

Μπορεί ο Γιάννης Πάριος πλέον ειδικά να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μένει μάλιστα εκτός Αθηνών, αφού έχει αποφασίσει να κατοικεί μόνιμα στην Πάρο (δείτε το σπίτι του), ωστόσο, τα παιδιά τους μας έχουν δείξει αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Πρόσφατα ο γιος του Μιχαήλ Βαρθακούρης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σπάνιες φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια, πριν ακόμη χωρίσει ο πατέρας του με την μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια φωτογραφία του από την εποχή που ήταν μωρό, αλλά και μια δεύτερη που ήταν στην παραλία με τους γονείς του.

Η σπάνια φωτογραφία του Γιάννη Πάριου με την Σοφία Αλιμπέρτη

Φωτογραφία του Γιάννη Πάριου με την Σοφία Αλιμπέρτη στη θάλασσα

Μιχαήλ Βαρθακούρης

Η σχέση του Γιάννη Πάριου με πασίγνωστη ηθοποιό

Η πρώτη σύζυγος του Γιάννη Πάριου ήταν η Ντίνα Μαρκοπούλου (δείτε εδώ το πρόσωπό της), με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα). Ο δεύτερος γάμος του έγινε το 1996, με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη (aka Good Job Nicky).

Λίγα χρόνια μετά το τέλος του γάμου του με τη Σοφία Αλιμπέρτη λοιπόν, και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε γίνει γνωστή κάποια άλλη σχέση του, ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι με την πανέμορφη ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί κοντά μια δεκαετία, μαζί με τα διαστήματα που πέρασαν χωριστά. Ήταν το 2009 όταν η ξεκίνησε η σύνδεση τους και μέχρι το 2016 πέρασαν μια γεμάτη εφταετία. Κάπου εκεί εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα με τις φήμες να μιλούν για χωρισμό και επανασύνδεση μέσα στο ίδιο έτος.

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες, για τον «δεύτερο κύκλο» της σχέσης της με τον τραγουδιστή και τον χωρισμό τους λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους δημοσιογράφους που ήσασταν διακριτικοί όσον αφορά την προσωπική μου ζωή».

«Ήταν μία σχέση που έχει λήξει… Ολοκλήρωσε έναν δεύτερο κύκλο, που έκανε και… όλα καλά». Σήμερα, το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Γιάννης Πάριος Αλεξάνδρα Παλαιλόγου