Σάββας Πούμπουρας - Aρετή Θεοχαρίδη: Ερωτικό διήμερο στην Ιταλία!

Οι φωτογραφίες που μαγεύουν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σάββας Πούμπουρας - Aρετή Θεοχαρίδη: Ερωτικό διήμερο στην Ιταλία!

Ο Σάββας Πούμπουρας μετά την περιπέτεια της υγείας του (Δείτε την ανακοίνωση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για το περιστατικό) χαίρει πλέον άκρας υγείας και αποφάσισε να αφήσει για άλλη μια φορά την Αθήνα.

Είναι γνωστό πως ο παρουσιαστής απολαμβάνει τις αποδράσεις, είτε αυτές έχουν να κάνουν με όλη την οικογένεια, είτε με φίλους...μέχρι και μόνο του τον είδαμε να πηγαίνει ταξίδι αστραπή στα Γιάννενα!

Αυτή τη φορά μαζί με την αγαπημένη του Αρετή, αποφάσισαν να περάσουν το σαββατοκύριακο τους στην Ιταλία. Αέρα Ρώμης και ιταλικό καφέ είδαμε λοιπόν, να απολαμβάνει ο Σάββας μαζί με την γυναίκα του, σε ένα ΣΚ για δύο, μιας και οι υποχρέωσεις της δουλειάς και της μικρής Κύνθιας, δεν τους αφήνουν να έχουν πολύ προσωπικό χρόνο.

Oι φωτογραφίες από το ταξίδι του Σάββα Πούμπουρα με τη σύζυγό του

Το ταξίδι στην Ιταλία

Το μήνυμα ζήλειας της συζύγου του Σάββα στον αέρα της εκπομπής - Τα σχόλια της Μενεγάκη

Μετά από την έκπληξη που έκαναν στον Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» ήρθε άλλη μια στην σημερινή εκπομπή 13/12. Πιο συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας επέλεξε να βγει στον αέρα της εκπομπής με ανοιχτό πουκάμισο κάτι που δεν άρεσε στη γυναίκα του, Αρετή Θεοχαρίδη.

Έτσι, μετά από το διαφημιστικό διάλειμμα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη πως:

«Ελένη έπεσε παντόφλα εδώ, γιατί είχε 4-5 κουμπιά ξεκούμπωτα ο συνάδελφος και έπεσε μήνυμα από τη γυναίκα του "Κουμπώσου σε παρακαλώ, γιατί βλέπουμε το στέρνο σου"». Με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να μείνει άφωνη με ότι είχε συμβεί.