"Κόλαφος" ο Τάσος Ξιαρχό για την Κόνι Μεταξά: «Μας έχει πρήξει πια, φτάνει»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Ξιαρχό. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός χορογράφος μετά από την αποκάλυψη για την ληστεία που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του ενώ από την άλλη, δεν δίστασε να "ρίξει" τα καρφιά του για την πρώην κολλητή του, Κόνι Μεταξά με αφορμή το γεγονός ότι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της.

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό

«Δεν ξέρω τι έγινε. Έσπασαν και δεν πήραν και τίποτα. Σπάσε και πάρε τουλάχιστον. Μου έσπασαν το αυτοκίνητο και είχα πάρα πολλά πράγματα μέσα και αξίας και δεν πήραν τίποτα. Με πήρε ο μπαμπάς μου το πρωί και μου είπαν ότι μπήκαν στο σπίτι, αλλά επειδή είχα δουλειά δεν κοίταξα και πολλά.

Τρεις φορές έχει αρραβωνιαστεί. Μας έχει πρήξει πια. Φτάνει, το καταλάβαμε. Ένα αυτό τη μια φορά, ένα για τα social media , ένα για τη μάνα της. Παντρευτείτε. Δεν θα με καλέσει με τίποτα στον γάμο».

Ο πραγματικός λόγος που ο Τάσος Ξιαρχό δεν πήγε Survivor - Πόσα χρήματα του έταξαν;

Στην εκπομπή "Τι λες τώρα" της Κατερίνας Καραβάτου, μίλησε ο πασίγνωστος χορευτής Τάσος Ξιαρχό. Ο ταλαντούχος αυτός άνθρωπος, μας απασχόλησε ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα, όταν είχε προκληθεί τεράστιο ζήτημα έπειτα από το συμβάν με τις… ρίγες κάτι που του στοίχησε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο πολύ.

Αυτό το γεγονός όπως φαίνεται του στοίχησε τη συμμετοχή του στο Survivor καθώς αποκάλυψε πως όσο πέρυσι, όσο και φέτος, είχε πρόταση από την παραγωγή, ωστόσο αυτό το συμβάν ήταν εκείνο που έκανε την παραγωγή να αποφασίσει να μην συνεργαστούν οι δύο πλευρές.

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor και πέρυσι και φέτος. Η παραγωγή επέλεξε να μη συμμετέχω φέτος μετά το συμβάν με τις ρίγες γιατί φοβήθηκε. Μου έδινα 4.000 ευρώ την εβδομάδα», είπε ο χορογράφος στο «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στη «Φάρμα»:

«Ήθελα από παιδί να πάω σε ένα ριάλιτι είχαμε και κορωνοϊό και καθόμασταν. Δεν ήταν τόσα τα χρήματα αλλά ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο».