Αλέξης Παππάς: Έτοιμος να ανακοινώσει τον χωρισμό του με την Αθηνά - «Θα τα πούμε...»

Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Άννα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλέξης Παππάς: Έτοιμος να ανακοινώσει τον χωρισμό του με την Αθηνά - «Θα τα πούμε...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκαναν ο Αλέξης Παππάς και η Άννα Ζένιου, οι οποίοι μεταξύ άλλων απάντησαν στο αν είναι ζευγάρι, με αφορμή την κοινή έξοδο που πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής (18/2) στα γενέθλια του ηθοποιού (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ο Αλέξης Παππάς μάλιστα θέλησε να απαντήσει και στο τι ακριβώς συμβαίνει με τη νικήτρια του The Bachelor, Αθηνά New York, ξεκαθαρίζοντας πως πολύ σύντομα θα διευκρινιστεί το θέμα.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά και της Άννας Ζένιου

«Κάνουμε παρέα με τον Αλέξη. Δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι, είναι και κάτι άλλο που σε συνδέει με κάποιον, που είναι το ανθρώπινο κομμάτι. Με τον Αλέξη το βρίσκουμε καλύτερα σε αυτό και κάνουμε πολλή καλή παρέα. Δεν του πήρα κάποιο δώρο», είπε αρχικά η Άννα Ζένιου.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος δήλωσε: «Αφήσαμε το παρελθόν πίσω. Είπαμε να περάσουμε καλά σήμερα και να γιορτάσουμε», ενώ στην ερώτηση που του έγινε για την Αθηνά New York, είπε: «Εγώ λέω να γλεντήσουμε και τα υπόλοιπα θα τα πούμε οσονούπω».

Η σπόντα της Αθηνάς New York μετά την κοινή έξοδο του Παππά με την Άννα Ζένιου

Ο χωρισμός της Αθηνάς New York και του Αλέξη Παππά φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από οριστικός. Η ίδια ξεκαθάρισε ακόμα και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πως δεν γιορτάζει, ενώ ο Αλέξης από τη μεριά του έχει ήδη βρει τον έρωτα στα μάτια της φιναλίστ του The Bachelor, Άννα Ζένιου.

Μάλιστα πλέον ο Αλέξης Παππάς δεν κρύβει καν τον έρωτά του για την Άννα Ζένιου μιας και οι δυο τους διασκέδασαν μαζί το βράδυ της Παρασκευής (18/2).

Η Αθηνά δεν προχώρησε σε καμία επίσημη δήλωση για τον Αλέξη Παππά, παρά μόνο αρκέστηκε στο να κάνει μία ανάρτηση - καρφί για τον χωρισμό τους.

10 τρόποι για να μείνεις χαρούμενος

  • Κάνε προτεραιότητα τη φροντίδα για τον εαυτό σου
  • Μείνε πιστός στη διαίσθησή σου
  • Άσε τα πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις
  • Σταμάτα να βάζεις τον εαυτό σου κάτω από τους άλλους
  • Έχε μεγαλύτερη πίστη και μικρότερους φόβους
  • Αποστασιοποιήσου από το κουτσομπολιό και το δράμα
  • Βάλε την ευγένια πρώτη
  • Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους
  • Αν κάποιος δεν έχει κάτι καλό να πει, να αισθανθείς άσχημα για εκείνον και να φύγεις. Να θυμάσαι ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι η επιτυχία. Δεν αξίζουν την ενέργειά σου.
  • Προχώρησε μπροστά και άσε πίσω σου τις επιλογές που δεν βελτιώνουν τη ζωή σου.