«Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο...» - Η αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη για την πρώην σύζυγό του

«Δεν είμαστε ούτε καν σε διάσταση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο...» - Η αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη για την πρώην σύζυγό του

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/2) ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα και στην υπέροχη σχέση που έχουν μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, ήρθε ακόμα πιο κοντά με την πρώην του μετά τον ερχομό του εγγονού τους (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της Φωτεινής Αθερίδου).

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για την πρώην σύζυγό του

«Στα προσωπικά μπορώ να πω ότι δεν είναι μόνο τύχη, να το πούμε αυτό.

Είσαι το ήμισυ του προσωπικού οπότε έχεις ευθύνη γι’ αυτό. Οπότε υπήρχαν σχέσεις που πήγαν καλά και σχέσεις που χάλασαν. Για ότι χάλασε τη μισή ευθύνη την έχω εγώ.

Διαζύγιο δεν έχουμε πάρει. Εφόσον δεν πέτυχε δεν θέλω να το ξανακάνω. Δεν είμαστε ούτε καν σε διάσταση. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της.

Η επαφή είναι καθημερινή και πολλές φορές. Τώρα με την Ελένη μας ένωσε ακόμη περισσότερο το εγγόνι, περνάω πολλές ώρες στο σπίτι της.

Απλώς αποφασίσαμε ο καθένας να μένει σε διαφορετικό σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Το αντιμετώπισα με φάρμακα...»

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψη για την μάχη που έδωσε με τον αλκοολισμό, μίλησε στην κάμερα του Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 10/2, για τον κορωνοϊό, την κατάθλιψη που βίωσε στην περίοδο της καραντίνας αλλά και για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός, μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επιθεώρηση που γράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Ζορίστηκα γιατί δούλευε ο φόβος κάπου μέσα μου υπόγεια, ενώ ήμουν ψύχραιμος απέξω κι έκανα πονοκεφάλους. Από το πρώτο καλοκαίρι της πανδημίας έκανα πονοκεφάλους που δεν είχα ποτέ. Το αντιμετώπισα με φάρμακα αντικαταθλιπτικά. Είμαι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης και πρόσθεσε:

«Δεν γίνονται όλα με διαλογισμό. Υπάρχουν κάποιοι που τα καταφέρνουν, αλλά όχι όλα».