«Να λάμψει η αλήθεια» - Το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη μετά την ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας

Συγκλονισμένος με την τραγωδία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Να λάμψει η αλήθεια» - Το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη μετά την ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας

Μετά την ανακοίνωση την ανακοίνωση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για την υπόθεση στην Πάτρα και για το ψευδές δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για τον θάνατο του παιδιού, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μία νέα ανάρτηση προκειμένου να κάνει το δικό του σχόλιο.

Ο παρουσιαστής είχε δημοσιεύσει αρχικά το ψευδές δημοσίευμα και στη συνέχεια θέλησε να διορθώσει την ανάρτησή του, ποστάροντας την επίσημη ανακοίνωση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας.

Η νέα ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την τραγωδία στην Πάτρα

«Ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας ανακοίνωσε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η είδηση πως ο θάνατος της #τζωρτζινα οφείλεται σε εισπνοή τοξικού αερίου. Ευχόμαστε όλοι να λάμψει η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση που μας συγκλόνισε», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στην ανάρτησή του.

Οι δηλώσεις του Θανάση Κατερινόπουλου για την τραγωδία στην Πάτρα

«Θα δέσουν όλα και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτό το ζευγάρι για την ψυχραιμία τους, για τον αγώνα που δίνουν για να βγει η αλήθεια. Εύχομαι να βγει η αλήθεια. Να πιαστούν, να συλληφθούν οι δράστες», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος και πρόσθεσε:

«Εύχομαι να λάμψει η αλήθεια, να πάρει ο κόσμος απαντήσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εγκληματική ενέργεια, να βάλουν και κάποιοι άλλοι επίδοξοι στο μέλλον μυαλό και να μην κάνουν τα ίδια πράγματα».

«Εδώ έχουμε τρεις θανάτους και η ιστορία "άνοιξε" στο τρίτο παιδί. Δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στους γονείς, θα ήμουν ο τελευταίος που θα κατηγορούσα τους γονείς, αλλά είναι πολλά τα ερωτηματικά και δεν ξεκινάνε μόνο από το αν η ιατροδικαστική εξέταση απέδωσε ή όχι. Και τα τρία παιδιά πέθαναν σε συγκεκριμένες μέρες και επιμένω σε αυτό γιατί είναι Σαββατοκύριακα όλα. Αυτό λέει ότι σε κάποιους δόθηκε η ευκαιρία, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν βιάζομαι, αλλά είμαι πεπεισμένος σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ότι εδώ "μπήκε" ανθρώπινο χέρι. Δεν ξέρω ποιος το έβαλε, είναι θέμα των Αρχών», είπε λίγο αργότερα ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ.