"Έριξε" το Instagram η Κατερίνα Ζαρίφη με την ανάρτησή της

Μας συστήνει τη μαμά της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά ωστόσο η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια σπάνια φωτογραφία με την αγαπημένη της μητέρα καθώς θέλησε να την «συστήσει» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως θα δείτε παρακάτω η ίδια μαζί με την μητέρα της, Αρχοντία Ζαρίφη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό καθώς έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, όπως τα χείλη και η μύτη, ωστόσο διαφέρουν στο χρώμα μαλλιών. Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για το γεγονός πως ήταν πάντοτε έτοιμη στο να γίνει επίσης μητέρα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη

Ανάρτηση Κατερίνας Ζαρίφη

«Μπαίνω για την πρώτη επέμβαση, με ναρκώνουν και...» - Συγκλονίζει η Κατερίνα Ζαρίφη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1) η Κατερίνα Ζαρίφη, με αφορμή την έναρξη της θεατρικής παράστασης Cavewoman που πρωταγωνιστεί.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός που έχει χάσει αρκετά κιλά αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έκανε μία χειρουργική επέμβαση, ενώ παράλληλα τόνισε πως νόσησε δύο φορές από κορωνοϊό.

«Πριν από λίγο καιρό έκανα μία επέμβαση. Μπαίνω για την πρώτη επέμβαση, με ναρκώνουν, ξυπνάω και μου λέει η κοπέλα σας ναρκώσαμε αλλά δεν έγινε η εγχείρηση γιατί έπεσε ο αιματοκρίτης. Μετά από 15 μέρες ξαναπάω, κάνω την εγχείρηση και όλα καλά.

Λίγες ημέρες μετά, έρχεται η Όμικρον στην Ελλάδα. Κολλάω και την Όμικρον, έχω κολλήσει και τις δύο μεταλλάξεις, αν κολλήσω και τρίτη θα με στείλουν στη Γουχάν για πειραματόζωο», αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη.