The Chase - Ηλίας Αλεξίου: «Κέρδισα πήρα ένα αυτοκίνητο και μετά...»

Όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις για τον αδέκαστο επιθεωρητή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
The Chase - Ηλίας Αλεξίου: «Κέρδισα πήρα ένα αυτοκίνητο και μετά...»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης 22/2, ο Ηλίας Αλεξίου, ο γνωστός σε εμάς ''αδέκαστος επιθεωρητής'' από το τηλεπαιχνίδι The Chase, το οποίοιο το τελευταίο διάστημα σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Ο chaser μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή του, για τα τηλεπαιχνίδια αλλά και το ρόλο του στο αγαπημένο παιχνίδι του Mega, ενώ αποκάλυψε πως έχει κερδίσει από τηλεπαιχνίδι στο παρελθόν ένα αυτοκίνητο.

Οι δηλώσεις του Ηλία Αλεξίου

«Είμαι παλιός τηλεπαιχνιδιάκιας με πρώτη εμφάνιση στη MEGA Banca το 1994. Κέρδισα, πήρα ένα αυτοκίνητο και μετά γλυκάθηκα. Και μετά άρχισα να στέλνω. Πήγαμε ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα με το δεύτερο τηλεπαιχνίδι. Από 4.000 ευρώ κέρδισα δύο φορές στον Εκατομμυριούχο», είπε χαρακτηριστικά ο ''αδέκαστος επιθεωρητής'' και πρόσθεσε:

«Το περασμένο καλοκαίρι με πήραν τηλέφωνο -κάτι που είχα συνηθίσει γιατί γίνεται συχνά- και μου πρότειναν να πάω στο παιχνίδι. Τότε εγώ έβλεπα το The Chase το αγγλικό και έτσι δέχτηκα. Περάσαμε εξετάσεις ταχύτητας και γνώσεων. Ξεκινήσαμε πολύ chaser» εξήγησε ο κ. Αλεξίου για την συμμετοχή του και συνέχισε: «Το The Chase έχει μια δυσκολία. Επειδή τοποθετηθήκαμε εκεί που τοποθετηθήκαμε έχω τον φόβο μήπως πω κάτι λάθος και γίνω ρεζίλι».

«Είχα μια μεγάλη τύχη, ο πατέρας μου δεν είχε σπουδάσει και το είχε καημό. Όταν πήραμε τηλεόραση πρώτη φορά και έβλεπα δεν μπορούσα να διαβάσω τους υπότιτλους και με παρότρυνε να μάθω να διαβάζω. Έτσι σε ηλικία τεσσάρων ετών μου έφτιαξε πίνακα και κάθε μέρα με έμαθε να διαβάζω. Έτσι άρχισε. Σε αυτή την ηλικία ρουφάς αμέσως και μετά σου γίνεται συνήθεια», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Αλεξίου και συνέχισε λέγοντας:

«Τα παιδιά μου δεν έχουν τόσες γνώσεις γιατί η ζωή μας ποια είναι διαφορετική. Εμείς είχαμε τα βιβλία, τώρα είναι με το κινητό στο χέρι. Ξέρουν πολλά πράγματα, έχουν αντίληψη αλλά δεν ενδιαφέρονται τόσο. Ανασύρεις πια οποιαδήποτε πληροφορία σε 3 δευτερόλεπτα από το διαδίκτυο».

Το βίντεο από την έκπληξη γενεθλίων στην Μαρία Μπεκατώρου στο πλατό του The Chase

Όπως η Αγγελική Νικολούλη στο πλατό του Φως στο Τούνελ, έτσι και η Μαρία Μπεκατώρου γιόρτασε τα γενέθλια της στο πλατό της εκπομπής της The Chase. Οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μια υπέροχη έκπληξη με την παρουσιάστρια να συγκινείται ιδιαίτερα.

Κατά τη διάρκεια του 11/2 γυρίσματος, ο «αδέκαστος επιθεωρητής» λίγο πριν πάρει τη θέση του, μπήκε στο πλατό κρατώντας μια τούρτα με κεράκια η οποία απεικόνιζε τον ίδιο με την παρουσιάστρια και έναν παίκτη στο πλατό.

Η Μαρία Μπεκατώρου παρά την αμηχανία που ένιωσε, ήταν συγκινημένη και δεν μπορούσε να πιστέψει την έκπληξη που της έκαναν. Μάλιστα, δημοσίευσε και το βίντεο από την έκπληξη γενεθλίων της στο προφίλ της στο Instagram.

«Και να που πέρασε ένας χρόνος….Και να που και φέτος είμαστε μαζί! Σε μια ημέρα που η αγάπη ξεχειλίζει, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη…Γιατί…απλά όλα είναι ωραία…σαν τη ζωή. Και έχω ανθρώπους κοντά μου που μοιραζόμαστε μόνο «αλήθεια». Και νέους και παλιούς συνεργάτες που πίστεψαν σε ένα καινούργιο τηλεοπτικό όνειρο… Και έχω όλους εσάς, που με ακολουθείτε και με στηρίζετε χρόνια πολλά… Κι εγώ νιώθω σήμερα ο πιο τυχερός και «γεμάτος» άνθρωπος και σας ευχαριστώ για αυτό. Γιατί αισθάνομαι το «φως» σας. Η ζωή δεν θέλει πολλά…Υγεία, αγάπη και λίγη τύχη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μπεκατώρου.