Αυτός είναι ο γοητευτικός αδερφός της Μαριάννας Τουμασάτου - Έχει παίξει σε πασίγνωστες σειρές

Απίστευτο! Δείτε πόσο μοιάζουν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτός είναι ο γοητευτικός αδερφός της Μαριάννας Τουμασάτου - Έχει παίξει σε πασίγνωστες σειρές

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μια εξαιρετική Ελληνίδα ηθοποιός, την οποία θαυμάζουμε μέσα από τα θρυλικά σίριαλ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν. Σήμερα αναδεικνύει το ταλέντο της μέσω από το σίριαλ Μόλις Χθες.

Αξίζει να αναφερθεί πως η ηθοποιός ξεχωρίζει όχι μόνο για το ταλέντο στην τέχνη της αλλά και για τις υποστηρικτικές δηλώσεις της αναφορικά με το metoo. Παράδειγμα και στήριγμα παράλληλα αποτελεί η Τουμασάτου, καθώς ποτέ δε μάσησε τα λόγια της όταν ερωτήθηκε για φερόμενους βιαστές.

Αυτό που δε γνωρίζουν όλοι είναι πως δεν αποτελεί το μοναδικό ταλέντο για την οικογένεια Τουμασάτου, αφού ο αδερφός της ανήκει στον ίδιο χώρο με την Μαριάννα και ονομάζεται Γρηγόρης Τουμασάτος. O ηθοποιός έχει παίξει σε πολύ γνωστές παραγωγές όπως: «Τμήμα Ηθών», «Ψίθυροι Καρδιάς», «Βέρα στο Δεξί».

Η φωτογραφία με τον αδερφό της Μαριάννας Τουμασάτου

O αδερφός της Τουμασάτου
,

Σπάνια φωτογραφία της κόρης της ηθοποιού - Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει

Η Μαριάννα Τουμασάτου, μετά την αποκάλυψη που έκανε για την εκπομπή την οποία παρουσίαζε, έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει, καθώς η κόρη της με τον Αλέξανδρο Σταύρου, Χρυσηίδα, λίγες ημέρες πριν έγινε 11 ετών. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και ένα χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά του.

Η Μαριάννα Τουμασάτου σπάνια δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της κόρης της αλλά και της προσωπικής της ζωής, καθώς έχει επιλέξει να ζει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, με αφορμή την επιθυμία της κόρης της να δωρίσει τα μαλλιά της σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, η αγαπημένη ηθοποιός κοινοποίησε μέσω Instastories μια τρυφερή φωτογραφία.

«Είμαι περήφανη που τα πλούσια μαλλιά σου θα στολίζουν ένα παιδάκι που θα τα έχει ανάγκη!!!», έγραψε στην φωτογραφία της η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου.