Το σχόλιο καρφί του Τζέιμς για τη φιλία Μπάρτζη - Παππά: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε..»

«Θα του πω γεια σου Παππά, γεια σου Παππά… πάμε για ποτά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το σχόλιο καρφί του Τζέιμς για τη φιλία Μπάρτζη - Παππά: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε..»

Τον Τζέιμς Καφετζή εντόπισε η κάμερα του Super Kατερίνα στα γυρίσματα του video clip του Χάρη Βαρθακούρη και όπως ήταν φυσικό, ερωτήθηκε για την φημολογούμενη φιλία Μπάρτζη - Παππά.

Είναι γνωστό πως η 3αδα του Survivor 4 (Βέλλη - Μπάρτζης -Τζέιμς) έχει αναδιαμορφωθεί καθώς τελευταία παρατηρούμε και άλλα οξύμωρα στους πρώην παίκτες του reality.

Η επική έξοδος του Νίκου Μπάρτζη και του Αλέξη Παππά σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, με τα επακόλουθα videos προκάλεσε μεγάλο ντόρο.

Την απάντηση του σε όλο αυτό το σκηνικό περιμέναμε να δώσει και ο Τζέιμς Καφετζής, αφού όπως ανέφερε δε θέλει ούτε κατά διάνοια να πιστέψει περί συμφιλίωσης, αλλά για τυχαία συνάντηση...Εμείς πάντως άλλα είδαμε..!

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή στο Super Kατερίνα

«Θα του πω γεια σου Παππά, γεια σου Παππά… πάμε για ποτά! Δεν νομίζω ότι υπήρξε συμφιλίωση απλά ήταν στο ίδιο μέρος και έβγαλαν φωτογραφίες. Έπρεπε να πάω τον Αλέξη στο Κολοσσαίο».

Η απάντηση του Νίκου Μπάρτζη για την κοινή έξοδο με τον Αλέξη Παππά

Καλεσμένος στην σημερινή 14/2 εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κοινή έξοδο με τον Αλέξη Παππά.

«Τα έχετε βρει;» τον ρώτησε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου με εκείνον να απαντά: «Ούτε καν! Τυχαία ήμασταν εκεί, ήρθε μου μίλησε το παιδί. Δεν τα βρήκαμε. Τον ρώτησα κάποια πράγματα. Δεν με κάλυψε, γέλασα. Δεν κάνουμε παρέα. Ήρθε, με χαιρέτισε, να τον πάρω με τις κλωτσιές;»

Ο Αλέξης Παππάς μάλιστα προχώρησε κι εκείνος σε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή: «Αυτό που με ρωτάνε για τον καινούριο Παππά, μου είπαν ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα με μιμηθεί. Το ορίτζιναλ είναι πάντα ορίτζιναλ, θα είναι μια απομίμηση. Ο κύριος Ατζούν είναι ένας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας, κάνουν τα πάντα για να ανεβάσουν τα νούμερα που πέρσι ήταν διπλάσια και εννοείται ότι η πίτα έχει μοιραστεί αλλά το Survivor έπρεπε να έχει μεγαλύτερο κομμάτι».

ΠΗΓΗ Σ