Το απίστευτο περιστατικό στο πρώτο ραντεβού Αντωνά - Σοιλέδη: «Άνοιξα την πόρτα και είδα μέσα..»

«Ο μπαμπάς του δε με κοιτούσε..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το απίστευτο περιστατικό στο πρώτο ραντεβού  Αντωνά - Σοιλέδη: «Άνοιξα την πόρτα και είδα μέσα..»

Μέσα από το πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» που συμμετέχει η Μαρία Αντωνά, έκανε αποκαλύψεις για το πρώτο ραντεβού με τον Άρη Σοιλέδη στην Κέρκυρα.

Σίγουρα όταν με το καλό βγει από το Survivor ο ποδοσφαιριστής θα μάθουμε πολλά περισσότερα για τη σχέση του με την Αντωνά τόσο για το παρελθόν, όσο και για το μέλλον. Προς το παρόν η παρουσιάστρια μας δίνει που και που μερικές πληροφορίες, όπως έκανε και το πρωί της Τετάρτης 23/2 αναφορικά με το πρώτο ραντεβού τους στην Κέρκυρα...τότε που έμελλε να γνωρίσει η Μαρία τους γονείς του Άρη ξαφνικά.

Το ζευγάρι είναι 4 χρόνια μαζί στη ζωή και ετοιμάζεται να παντρευτεί, καθώς ο ερωτευμένος Άρης Σοιλέδης έχει κάνει την πρόταση γάμου...μέχρι τότε δείχνει μέσα από το reality πόσο πολύ αγαπάει την καλή του.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά στο Ποιος είναι πρωινιάτικα

«Στο πρώτο μας ραντεβού με τον Άρη στην Κέρκυρα ήταν και οι γονείς του. Δεν μου το είχε πει. Άνοιξα την πόρτα και ήταν μέσα ο μπαμπάς και η μητέρα του. Με υποδέχτηκαν και οι τρεις μαζί. Και δεν το ήξερα. Είχα πάθει σοκ. Είχα έρθει από ένα πάρτι σε ένα νησί, με φούστες κοντές… Η μητέρα του είναι τόσο καλός άνθρωπος… Πήγαμε για φαγητό όλοι μαζί σε μια ταβέρνα στην Κέρκυρα.

Ο μπαμπάς του δε με κοιτούσε και χαμογελούσε και η μαμά του “κορίτσι μου, σου έχω ετοιμάσει τα μπάνια σου…” Οι συζητήσεις που έχω κάνει με τη μαμά του Άρη, είναι λες και είμαστε φίλες κολλητές. Είναι τόσο καλή και γλυκιά. Του είχε πει τότε του Άρη, “εγώ δε θέλω άλλη γυναίκα μέσα στο σπίτι. Αυτή είναι”» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Αντωνά.

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά ο ποδοσφαιριστής - Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Μια από τις τρελές και φανατικές θαυμάστριες του φετινού Survivor είναι αναντίρρητα η Μαρία Αντωνά, καθώς πριν από λίγο καιρό ενσωματώθηκε στην ομάδα των Διάσημων ο σύντροφός της και γνωστός ποδοσφαιριστής, Άρης Σοϊλέδης.

Ο ίδιος είναι από τώρα φαβορί και μάλιστα έχει με τεράστια διαφορά το μεγαλύτερο ρεκόρ νικών από όλους τους παίκτες και των δύο μάλιστα ομάδων. Ο Άρης διατηρεί εδώ και περίπου 4 χρόνια σχέση με την δημοσιογράφο, η οποία του έχει σταθεί σε όλες τις δυσκολίες, κυρίως όταν εκείνος βίωσε τις απώλειες του πατέρα και του αδερφού του.

Η Μαρία Αντωνά λοιπόν πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και απάντησε σε μερικές από τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μια από αυτές αφορούσε το αν έχει σκεφτεί να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό της, με την ίδια να ανταποκρίνεται θετικά.

«Ο Άρης ήθελε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά και όποτε βλέπει μωράκια φίλων μας κλαίει και δεν ξεκολλάει από πάνω τους. Είναι το όνειρό του ένας μικρός Νίνος!» έγραψε.

undefined