Κόνι Μεταξά: Η απάντηση όλο νόημα στις "αιχμηρές" δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό για τον αρραβώνα της

«Δεν έχω...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Η απάντηση όλο νόημα στις

Το πρωί της Τετάρτης 23/02 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε η Κόνι Μεταξά. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό για τον αρραβώνα της ενώ δεν δίστασε να "πετάξει" τα δικά της καρφιά.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός χορογράφος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τρεις φορές έχει αρραβωνιαστεί. Μας έχει πρήξει πια. Φτάνει, το καταλάβαμε. Ένα αυτό τη μια φορά, ένα για τα social media , ένα για τη μάνα της. Παντρευτείτε. Δεν θα με καλέσει με τίποτα στον γάμο». Από την άλλη, ο Κόνι Μεταξά αρκέστηκε στο να πει χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σχόλιο. Ευχαριστώ πολύ».

Οι δηλώσεις της Κόνι Μεταξά

Δεν έχουν τέλος τα "καρφιά" ανάμεσα σε Ξιαρχό και Μεταξά - «Φτάνει, έχει καταντήσει αηδία»

Με αφορμή την εκδήλωση για τα δέκα χρόνια της “Panik Records”, ο Τάσος Ξιαρχό αλλά και η Κόνι μεταξά βρέθηκαν επίσης. Οι δυο τους πλέον μπορεί να μην μιλούν μετά από την κόντρα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να τους ρωτήσουν ξεχωριστά τι έχει συμβεί μεταξύ τους. Μάλιστα, στις ερωτήσεις που τους έκαναν, αντέδρασαν και δεν θέλησαν να πουν κάτι για τον άλλον. Και οι δυο δεν δίστασαν να αντιδράσουν μόλις απάντησαν μιας και δεν ήθελαν να τοποθετηθούν.

Ο Ξιαρχό ανέφερε στην αρχή: «Φτάνει με την Κόνι. Έχει καταντήσει αηδία να μας ρωτάτε. Ένα, δύο γεια θα τα πούμε». Από την άλλη η Κόνι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρα πολλές δουλειές, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα».