Κορωνοϊός: Διαγνώστηκε θετική η Φωτεινή Ντεμίρη

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Διαγνώστηκε θετική η Φωτεινή Ντεμίρη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Φωτεινή Ντεμίρη αποκάλυψε πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό παρόλο που η γνωστή ηθοποιός έχει κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου. Μάλιστα, θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε και η Βασίλισσα Ελισάβετ

Έτσι, η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε το τεστ της, στο οποίο έχουν διαγραφεί και οι δύο γραμμές, γεγονός που αποδεικνύει πως είναι θετική. Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες και πάλι τρελό καρναβάλι»

Η ανάρτηση της Φωτεινής Ντεμίρη

Ανάρτηση Φωτεινής Ντεμίρη

«Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου, όταν έψαχνα δουλειά»

Η ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Τετάρτης, και αποκάλυψε πως νεότερη είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

H ηθοποιός τόνισε στο Πρωινό: «Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Καλά κάνουν οι γυναίκες αυτές και βγαίνουν και τα καταγγέλλουν! Πρέπει να το σκέφτεται ο καθένας όταν είναι να κάνει κάτι που θα βλάψει τον άλλον, να το κάνει ασυλλόγιστα έτσι, επειδή έχει μία εξουσία…»!

Και πρόσθεσε η Φωτεινή Ντεμίρη: «Είχα ακούσει μια περίπτωση παλιότερα και γι’ αυτό πρόσεχα. Αν συνέβαινε κάτι που θα έπεφτε στην αντίληψή μου, θα τον υπερασπιζόμουν…»!

Και υπογράμμισε: «Εγώ έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου, όταν έψαχνα να βρω δουλειά ως γραμματέας. Ήμουν φοιτήτρια… το τι υπήρχε εκεί έξω, τι χυδαιότητα συνάντησα… Σε μία περίπτωση έτρεμα, μου είχε συμβεί κάτι δυσάρεστο και ευτυχώς το κατάφερα και το σταμάτησα… Δεν συμβαίνει μόνο στη δουλειά μας»

«Έχω ακούσει για δύστροπους ανθρώπους στον χώρο μας και προφύλαξα τον εαυτό μου»

Την ίδια στιγμή, και ο Παύλος Χαϊκάλης τοποθετήθηκε στο ζήτημα.

H συνέντευξη της Φωτεινής Ντεμίρη