Μαρία Ιωαννίδου: «Όταν μου μίλησε, αισθάνθηκα στο εσώρουχό μία...» - Άφωνοι στο Πρωινό με την ηθοποιό

Η εξομολόγηση για την γνωριμία και τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ιωαννίδου: «Όταν μου μίλησε, αισθάνθηκα στο εσώρουχό μία...» - Άφωνοι στο Πρωινό με την ηθοποιό

Καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 23/2 η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία και τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό ενώ εξομολογήθηκε και για τις αμβλώσεις που είχε αναγκαστεί να κάνει.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Βαγγέλη Σειληνό και τις αμβλώσεις

«Έκανα πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό σε πολύ μικρή ηλικία. Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή επάνω στη σκηνή. Δεν με πρόσεχε. Δεν μπορούσα να το πω στη μαμά μου και πήγαινα με τις φίλες μου να κάνω τις αμβλώσεις.

Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Σειληνό, ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Τον γνώρισα 9 χρονών. Μπήκε μέσα στη σχολή, με κάρφωσε και άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις. Μούγγα εγώ. Ήταν τέτοια η συγκίνησή μου που κατουρήθηκα. Κανονικά. Αισθάνθηκα μία υγρασία στο εσώρουχό μου και είχα κατουρηθεί επειδή μου μίλησε ο μέγας Σειληνός. Ο φτερωτός θεός.

Από τα 14-15 και μετά είχαμε σχέση κανονική. Ο Σειληνός ήταν άγαρμπος, δεν ήξερε να προσέξει ένα κοριτσάκι και δεν ταιριάζαμε. Την πρώτη νύχτα του γάμου έκλαιγα κι έλεγα «θέλω τη μαμά μου». Και με πήγε στη μαμά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία πρόσφατα μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι βόλτες με τον σύντροφο της στα σοκάκια της Ρόδου

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ρόδο απόλαυσε η Μαρία Ιωαννίδου. Φυσικά, δεν ήταν μόνη, καθώς είχε στο πλευρό της τον σύντροφο της, Δημήτρη. Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε και απαθανάτισε την γνωστή ηθοποιό και χορεύτρια -που πρόσφατα μήνυσε και την Google- σε εστιατόριο στην Παλιά Πόλη, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο της.

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να ποζάρει όλο χάρη στον φακό του Youweekly με το κατακόκκινο μακρύ φόρεμά της, το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα.

 Μαρία Ιωαννίδου στην Ρόδο

 Μαρία Ιωαννίδου στην Ρόδο με τον σύντροφο της