Αγνώριστη η Σοφία Μουτίδου - Η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Άκρως ανανεωμένη η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγνώριστη η Σοφία Μουτίδου - Η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Μια αλλαγή στα μαλλιά της αποφάσισε να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης 23/2 η Σοφία Μουτίδου, την οποία και φυσικά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η Σοφία Μουτίδου συγκεκριμένα, που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, ανανέωσε αρκετά την εικόνα της, μιας και κόντυνε το μήκος των μαλλιών της ενώ μάλιστα έκοψε και αφέλειες, που της πάνε πολύ.

«Είναι μια νέα μέρα, είναι μια νέα αυγή…», έγραψε η Σοφία Μουτίδου στην λεζάντα της ανάρτησης της, ενώ πριν λίγο καιρό δημοσίευσε μια φωτογραφία από τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη.

Η αλλαγή που έκανε η Σοφία Μουτίδου στα μαλλιά της

Το έκανε και ξεφορτώθηκε αρκετά κιλά - Η δίαιτα που την έκανε «μισή»

Η Σοφία Μουτίδου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Κάθε της κίνηση τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και όχι άδικα, αφού έχει έναν δικό της τρόπο να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις στην καθημερινότητά της.

Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν, μεταξύ άλλων, βρίσκεται και στην λίστα με τους 9+1 διάσημους που έδωσαν μάχη με τα κιλά τους και βγήκαν νικητές.

Στο κανάλι της στο Youtube, είχε ανεβάσει ένα βίντεο με τίτλο «Πώς ξεφορτώθηκα κάποια κιλά» και μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες. Η απόφασή της να μιλήσει για το θέμα αυτό, προέκυψε, όπως αποκάλυψε η ίδια, από τις πολλές απορίες που έχουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Η Σοφία Μουτίδου λοιπόν, εξήγησε ότι πλέον ακολουθεί πιο υγιεινή διατροφή ενώ μάλιστα δεν ανεβαίνει πλέον στη ζυγαριά. «Δεν ζυγίζομαι. Δεν ζυγίστηκα ποτέ όταν ξεκίνησα ούτε στην πορεία, ούτε σε κάθε εβδομάδα, ούτε τώρα στη φάση αυτή που είμαι και ούτε και όταν θα τελειώσω. Δεν θα ζυγιστώ ποτέ γιατί δεν μου έκανε ποτέ καλό το ζύγισμα», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε την μάλιστα, να ποζάρει με μαγιό.