«Θα τον αγαπώ πάντα...» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Βόσσου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η αναφορά της τραγουδίστριας στις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Θα τον αγαπώ πάντα...» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Βόσσου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η Σοφία Βόσσου, λίγο μετά τις δηλώσεις της για το κίνημα #metoo, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στους έρωτες που έχει ζήσει στο παρελθόν και το αν έχει πέσει στα πατώματα ποτέ για έναν άντρα, αποκάλυψε τον λόγο που δεν δεχόταν τις προτάσεις γάμου που της έχουν γίνει, ενώ, τέλος, μίλησε και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου

Μιλήστε μου για τον έρωτα. Έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας;

Ο έρωτας είναι πηγή ζωής, σε προστατεύει, σε ζωντανεύει. Είναι πολύ σημαντικό να ζει η ψυχή και το σώμα. Είναι τροφή, αντέχει ο άνθρωπος χωρίς τροφή;

Έχετε πέσει στα πατώματα για έναν άντρα;

Ναι, έχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα. Μεγάλη στεναχώρια και μην σου πω ότι δεν έχω συνέλθει και ακόμα μετά από τόσα χρόνια. Όταν ο Θεός σε ευλογεί και γνωρίζεις τη μεγάλη αγάπη, από τη μια υπάρχει η ευτυχία ότι το βίωσες, γιατί πολλοί δεν το ζουν, αλλά από την άλλη σου αφήνει μέσα σου κενά όταν την χάνεις. Τουλάχιστον μέχρι να έρθει η επόμενη, αν έρθει… δεν αποκλείω τίποτα. Αλλά ναι, έχω βιώσει τον απόλυτο έρωτα.

Η Σοφία Βόσσου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί.

Προτάσεις γάμου γιατί αρνιόσασταν συνέχεια;

Δεν θέλω, δεν μου αρέσει ο γάμος. Για να γίνω όμως πιο ξεκάθαρη, δεν αρνούμαι τη συμβίωση, ούτε τον γάμο. Μπορεί να συμβεί. Αρνούμαι τον γάμο που τον βάζει καπέλο, το σύστημα στα παιδιά. Δηλαδή αν δεν παντρευτείς, είσαι αποτυχημένος. Όχι δεν είναι έτσι. Μόνο καλός άνθρωπος πρέπει να είσαι, τίποτα άλλο. Δεν είμαι κατά του γάμου, είμαι κατά της υποχρεωτικότητας ότι έτσι πρέπει να γίνεται.

Τι είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εσάς;

Ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ζωής μου σε όλα τα επίπεδα. Ανθρώπινα, επαγγελματικά, έχουμε μοιραστεί χαρές, λύπες, το κορμί μας, όλα. Είναι οικογένειά μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ και θα τον αγαπώ πάντα.

Η αποκάλυψη της Βόσσου για την σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Στην εκπομπή «Love it» παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βόσσου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και το κίνημα metoo εξηγώντας γιατί δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα στόματα στο χώρο της μουσικής.

«Ξεπέρασα το μεγάλο πρόβλημα υγείας, πήρα τα κιλά μου πίσω και ξεκίνησα πάλι τις δραστηριότητες. Έχω καλό γιατροί που περιποιείται το πρόσωπό μου, είμαι 59 χρονών και κάνω πράγματα στο βαθμό που δεν αλλοιώνεται ο άνθρωπος. Επειδή έχω υποφέρει κατανοώ τι σημαίνει να πονάς, είμαι ευλογημένη και τυχερή. Ο καθένας είναι κοντά μας όπως μπορεί, αυτό πρέπει να εκτιμάμε, όχι αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας», είπε αρχικά η Σοφία Βόσσου για το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της

Η Σοφία Βόσσου συμπλήρωσε: «Η νύχτα είναι ζόρικη, δεν έχουν πει τίποτα για κακοποιήσεις το χώρο του τραγουδιού γιατί φοβούνται. Εγώ δεν έτυχε να υποστώ κακοποίηση, ήμουν τυχερή, αλλά ήξερα περιπτώσεις από φίλες μου. Αυτό που έγινε με τον Τάσο Ξιαρχό είναι το λιγότερο τιποτένιο. Να αφήσουν τον κόσμο να είναι όπως θέλει. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ρατσισμός που υπάρχει στις μέρες μας».

«Ερωτική επανασύνδεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Ο Χριστός και η Παναγία. Καλέ, δεν είμαστε καλά! Δεν μπορείς να νιώσεις ξανά τα ίδια συναισθήματα. Εγώ τους πρώην μου τους έχω οικογένεια πια. Δεν είμαι του γάμου. Μου είχε κάνει πρόταση ο Ανδρέας, αλλά ήμασταν σαν παντρεμένοι, απλά δεν είχαμε το χαρτί».