Άλεκ Μπάλντουιν: "'Έσπασε" την σιωπή του ο σύζυγος της Χαλίνα Χάτσινς - «Νιώθω μεγάλη οργή»

«Η ασφάλεια του όπλου δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα στο σετ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άλεκ Μπάλντουιν:

Σχεδόν 4 μήνες έχουν περάσει από τότε που συνέβη ο τραγικός θάνατος της Χαλίνα Χάτσινς συγκλονίζοντας το Hollywood καθώς έπεσε νεκρή μετά από τη σφαίρα που δέχτηκε από τον Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα της ταινίας Rust. Τόσο οι συγγενείς όσο και οι φίλοι της ήταν συντετριμμένοι με τον άδικο χαμό της.

Έτσι, ο σύζυγός της "έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή του μετά από τον άδικο χαμό της καθώς παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Hoda Kotb. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένιωσα τόσο εκνευρισμένος. Τεράστια οργή. Δεν μπορούσα να τον βλέπω να μιλάει δημόσια για τον θάνατό της με τόσο λεπτομερή τρόπο και να μη δέχεται καμία ευθύνη, αφού είχε μόλις περιγράψει πώς την σκότωσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η ασφάλεια του όπλου δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα στο σετ. Υπήρχε μία σειρά από προδιαγραφές της βιομηχανίας που δεν είχαν ληφθεί υπόψιν και υπήρχαν πολλοί υπεύθυνοι για αυτό».

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Χαλίνα Χάτσινς

«Ράγισε» καρδιές το μήνυμα του συζύγου της Χαλίνα Χάτσινς

Σοκαρισμένος παρακολουθεί όλος ο κόσμος τις εξελίξεις στο τραγικό φονικό που σημειώθηκε κατά λάθος στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, όταν ο ηθοποιός χωρίς να το γνωρίζει χτύπησε με το όπλο του τη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Ο θάνατός της σόκαρε τον ηθοποιό, ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει ποιος και γιατί του έδωσε γεμάτο όπλο. O σύζυγός της, από τη μεριά του, συγκλονισμένος από τον αιφνίδιο θάνατό της, θέλησε να την αποχαιρετήσει με μία ακόμα ανάρτηση.

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να μιλήσω για αυτή την κατάσταση. Δεν θα μπορέσω να σχολιάσω το τι περνάμε αυτή την στιγμή. Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί. Νομίζω ότι θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο για να μπορέσουμε να περιγράψουμε την ζωή της με τρόπο που θα είναι πιο εύκολος για εμάς», είχε πει ο ίδιος τη μέρα του φονικού σε συνέντευξή του.

«Μας λείπεις Χαλίνα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.