Δύσκολες στιγμές για τον Βαλάντη ένα μήνα μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τον Βαλάντη ένα μήνα μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5

Λίγο πριν βγει το trailer του Survivor 5 για το επεισόδιο του Σαββάτου 26/2, ο Βαλάντης ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως κόλλησε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα κορωνοϊό και το ανακάλυψε μετά από μοριακό τεστ που έκανε.

Ο τραγουδιστής που σχολιάστηκε πολύ έντονα όσο ήταν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το τεστ που έκανε ενημερώνοντας τους.

Η ανάρτηση του Βαλάντη για τον κορωνοϊό

«Εεεε... όχι πάλι... με κούρασε ο έρωτας του...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης στην ανάρτηση του. Ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα την διέγραψε και έκανε μια νέα στην οποία έγραψε: «Μιας που θα μείνω σπίτι λόγω COVID , θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα όμορφο βράδυ.Συντονιστείτε με το κανάλι μου στο Valadis_tiktok και θα δημιουργήσουμε μία όμορφη παρέα για να τραγουδήσουμε και να συνομιλήσουμε….!».

Η αποκάλυψη του Βαλάντη για το σκηνικό με την Ευρυδίκη που δεν είδαμε ποτέ

Καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 18/2 ο Βαλάντης. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor 5 αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, αλλά και σε ένα σκηνικό με την Ευρυδίκη που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

«Έχω ψυχίατρο από το 2003. Υπήρξαν περιπτώσεις με κρίσεις πανικού, πολύς κόσμος παθαίνει. Πρέπει να πηγαίνουμε σε ψυχίατρο και όχι σε ψυχολόγους. Είναι κάποια πράγματα τα οποία αντιμετωπίζονται με τον διάλογο και άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να παρέμβει η ιατρική και η χημεία».

Για το σκηνικό με την Ευρυδίκη: «Ήταν λάθος που της το είπα γιατί την πλήγωσα και της ζήτησα συγγνώμη προσωπικά. Είπα τρεις φορές συγγνώμη τι άλλο θέλετε να κάνω. Από την στιγμή που πληγώνεις έναν άνθρωπο οφείλεις να ζητήσει συγγνώμη γιατί χρησιμοποίησε κάτι που εσύ πιστεύεις».

Για την Μυριέλλα και το ειδύλλιό της με τον Κατσαούνη: «Της το είπα μετά από πίεση. Αυτή την σκηνή που είδατε με την Μυριέλλα είναι αποτέλεσμα μετά από κάτι που της είπα στο αυτί και ήθελε να το ξέρει μόνο εκείνη» και κατέληξε λέγοντας πως ήθελε να τον εκθέσει!».