Σούσουρο με τη φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες - Η Μενεγάκη αγκαλιά με τον Ματέο και τα παιδιά

Σπάνια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο με τη φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες - Η Μενεγάκη αγκαλιά με τον Ματέο και τα παιδιά

Η Ελένη Μενεγάκη από την αρχή της καριέρας της επέλεξε να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ μετά το διαζύγιο της από τον Γιάννη Λάτσιο και τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο κρατούσε σιγή ισχύος για όλα. Μάλιστα, η τελευταία της εγκυμοσύνη στην μικρή Μαρίνα είχε γίνει γνωστή εξαιτίας μιας... κομμώτριας, αφού η ίδια το κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό.

Η παρουσιάστρια λοιπόν δεν θέλει να δείχνει τα πρόσωπα των τεσσάρων παιδιών της, αφού όπως έχει δηλώσει θα το κάνουν τα ίδια όταν το θελήσουν και όταν ενηλικιωθούν, αφού δεν θέλει να τα εκθέτει στα media. Για παράδειγμα ο γιος της Άγγελος, από τότε που τελείωσε το σχολείο ξεκίνησε να είναι πιο ενεργός στα social media και να μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας του, όπως και στιγμές με την κοπέλα του.

Πολύ σπάνιο επίσης είναι να δούμε όλη την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη μαζί. Τελευταία φορά που τους είδαμε ήταν στην τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας στον ALPHA. Ο Ματέο, μαζί με τον Άγγελο, την Βαλέρια, την Λάουρα και την μικρή Μαρίνα βρέθηκαν στο πλευρό της αυτή την συγκινητική ημέρα (δείτε βίντεο με τα πρόσωπα τους)

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία που τους δείχνει όλους μαζί στο πλατό της παλιάς της εκπομπής. Βέβαια τα πρόσωπα των κοριτσιών της είναι καλυμμένα με pixel!

Η οικογενειακή φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος παιδιά

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το δώρο που εκανε ο Ματέο στη Μενεγάκη για τα 7 χρόνια μαζί

Το καλοκαίρι του 2009 βρήκε τον Γιάννη Λάτσιο πολύ απασχολημένο με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον ΑNT1. Ήταν μια πολύ βαριά περίοδος για το κανάλι και ο Λάτσιος όσο κι αν ήθελε να κάνει πολυήμερες διακοπές με την οικογένεια του δεν μπορούσε.

Εκείνη την εποχή το ζεύγος Κωστόπουλου και το ζεύγος Λάτσιου έκαναν πάρα πολύ στενή παρέα. Είχαν δεθεί και με κουμπαριά αφού η Τζένη βάφτισε την κόρη τους, έβγαιναν μαζί τα βράδια στη Ράτκα και σε άλλα γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια και αντάλλασσαν συχνά επισκέψεις ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Εκείνο το καλοκαίρι λοιπόν ο Πέτρος και η Τζένη πρότειναν στην Ελένη Μενεγάκη να πάει μαζί τους διακοπές στην Άνδρο. Εκείνοι, φίλοι με τον Μάκη Παντζόπουλο, είχαν φιλοξενηθεί πολλές φορές στο ξενοδοχείο του (δείτε εδώ φωτογραφίες), έναν χίπικο παράδεισο όχι μόνο για εκείνους αλλά και για τα παιδιά. Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε να τους ακολουθήσει και όλοι μαζί, γονείς και παιδιά ταξίδεψαν για την Άνδρο.

Φυσικά, ο Γιάννης Λάτσιος δεν είχε καμία αντίρρηση να κάνει η οικογένεια του διακοπές χωρίς αυτόν. Άλλωστε είχαν συμφωνήσει ότι μετά την Άνδρο, η Ελένη Μενεγάκη θα πήγαινε με τα παιδιά στο σπίτι του Πέτρου και της Τζένης στη Μύκονο κι εκεί θα τη συναντούσε και ο Γιάννης Λάτσιος ξεκινώντας τις δικές του διακοπές.

Κάπως έτσι η Ελένη Μενεγάκη πήγε για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου. Με μεγάλη παρέα, ένα αθώο καλοκαίρι που δεν προμήνυε τίποτα απ’ αυτά που θα συνέβαιναν αργότερα. Κανείς δεν θα μπορούσε να γνωρίζει αν εκείνη τη στιγμή της πρώτης γνωριμίας η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον με την πρώτη ματιά. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν οι δυο τους εξέφρασαν τα συναισθήματα τους εκείνο το καλοκαίρι.

Οι δυο τους μόνο γνωρίζουν ποια στιγμή ακριβώς ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον και ποια στιγμή ακριβώς ανακάλυψαν ότι αγαπιούνται βαθιά. Και αυτά μάλλον δεν αφορούν και κανέναν. Με τούτα και με εκείνα ωστόσο έκλεισαν ο ένας στο πλευρό του άλλου 7 ολόκληρα χρόνια και ο Μάκης αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στην Ελένη για να επισφραγίσει την ευτυχία που ζει στο πλευρό της.

Ένα χρυσό μενταγιόν για την Ελένη Μενεγάκη

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU πέτυχε την Ελένη Μενεγάκη πριν λίγες ημέρες στην Κηφισιά να ψωνίζει για το νέο της σπίτι και πάνω της φορούσε ένα υπέροχο χρυσό μενταγιόν που έγραφε αγάπη.

μενεγακη δώρο μάκη

μενεγάκη περιοδικό you