Αυτό το όνομα θέλει να δώσει ο Γιάννης Ζουγανέλης στο εγγόνι του - «Αν είναι κορίτσι, να το βγάλεις..»

«Αν είναι κορίτσι, να το βγάλεις..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτό το όνομα θέλει να δώσει ο Γιάννης Ζουγανέλης στο εγγόνι του - «Αν είναι κορίτσι, να το βγάλεις..»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στην κάμερα του Breakfast at Star έκανε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής 25/2 και μεταξύ άλλων μίλησε για ένα εγγονάκι που θα τον ολοκλήρωνε αλλά και για τον χώρο του θεάτρου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πάντα είναι τόσο ειλικρινής όταν αποφασίζει να προβεί σε δηλώσεις και άλλοτε πολύ ευαίσθητο όταν αυτές αφορούν αγαπημένα του πρόσωπα.

Η μεγάλη του αγάπη δεν κρύβεται και είναι για την Ελεονώρα Ζουγανέλη την κόρη του, την οποία επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να δει μανούλα. Το ίδιο θέλει και η τραγουδίστρια, ωστόσο θέλει τον χρόνο της πάνω στο θέμα αυτό, καθώς συχνά της χρεώνουν εγκυμοσύνες σε σημείο να ξεσπάει.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη στο Breakbast at Star

«Θέλω ένα εγγονάκι, θέλω να γίνω παππούς, ελπίζω η κόρη μου να μου κάνει δώρο. Και θα σου πω κι ένα ευτράπελο: όταν της είπα να κάνει ένα παιδί και -για πλάκα- να το ονομάσει Γιάννη, μου απάντησε πως “είναι δεσμευτικό! Αλλά δεν θα είναι αγόρι, θα είναι κορίτσι”. Τότε της απάντησα πως “αν είναι κορίτσι, να το βγάλεις Γιάννη”. Και άρχισε και το σκεφτόταν, λέγοντάς μου πως αυτό έχει ενδιαφέρον» ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη.

Σε άλλο σημείο της εξομολόγησής του, ο Γιάννης Ζουγανέλης υποστήριξε πως «εγώ ξεκίνησα την σάτιρα τηλεοπτικά. Η τηλεόραση είναι μία παρέα, το θέμα είναι να μην την εκμεταλλευόμαστε για να κάνουμε ηλιθιότητες. Δεν θεωρώ ότι είναι σάτιρα να αναπαράγεις κάτι που έχεις δει πολλές φορές».

Έτοιμη να γίνει μαμά η κόρη του ηθοποιού

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του «Αυτός και ο Άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάκη, Τάκη Γιαννούτσο, το βράδυ της Τρίτης 1/2. Σε μια βαθιά αποκαλυπτική συνέντευξη, εξομολογήθηκε πώς είναι να μεγαλώνεις στα θεατρικά καμαρίνια, πώς κατάφερε να τιθασεύσει τον θυμό που ένιωθε στη δύσκολη εφηβεία της αλλά και το body shaming που δέχτηκε στο σχολείο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τους καλλιτέχνες που γνώρισε ως παιδί, την ιδιαίτερη σχέση της με τον Σάκη Μπουλά. Η ίδια αποκάλυψε τι τραγουδάει και τι χορεύει με τον σύζυγό της στο σπίτι, ποια είναι τα πράγματα που απολαμβάνουν να κάνουν μαζί και αν είναι έτοιμη να γίνει μαμά. Μάλιστα, πρόσφατα, ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε αποκαλύψει τι είχε ψυθυρίσει στο αυτί της καθώς την παρέδωσε στην εκκλησία και στον σύντροφό της.

«Μαγειρεύω, ασχολούμαι με το σπίτι, νοικοκυρεύω, κάνω αλλαγές στο σπίτι. Λένε ότι σπεσιαλιτέ μου είναι το κατσικάκι στο φούρνο με ρύζι», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να πω ότι ένα τραγούδι δεν θα πιάσει. Το “Ως κι οι θάλασσες”, δεν πίστευα ότι θα έχει την ανταπόκριση από τον κόσμο. Ειδικά στις ζωντανές εμφανίσεις, ένα τραγούδι μου που μπορεί να τα σπάει, όπως ο “Γεροπλάτανος”, δεν έχει ακουστεί ποτέ στο ραδιόφωνο», και συνέχισε:

«Η μόνη μου αρνητική σκέψη για τη συνεργασία με τον Σταμάτη, ήταν ότι πώς σε έναν άνθρωπο που θαυμάζω και αγαπάω τόσο πολύ, θα του πω “όχι”. Όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι δεν είχε θέμα με αυτό και είχε τόσο μεγάλη φροντίδα που ότι δεν μου πήγαινε το μεταμόρφωνε, το έφτιαχνε. Είναι πολύ δεκτικός».

Όσο για το αν θα ήθελε να γίνει μητέρα, η τραγουδίστρια είπε: «Επειδή αναγνωρίζω ότι ο τρόπος ζωής που έχω εξαιτίας του επαγγέλματός μου, είναι διαφορετικός, είναι μια σκέψη για το πώς θα το συμβιβάσω αν κάνω ένα παιδί. Θα ήθελα το παιδί μου να ζει βάσει και της δικής μου ζωής και προσωπικότητας. Θα έκανα πίσω αλλά θα ήθελα και το παιδί μου να γευτεί τον δικό μου χώρο. Και οι γονείς προσφέρουν και τα παιδιά γεύονται από τους γονείς τους».

«Θαύμαζα τον Κώστα Τουρνά. Τον Σάκη Μπουλά δεν θυμάμαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Ήταν κάποιοι μόνιμοι συνεργάτες και κάποιοι που έρχονταν περιστασιακά. Ο Τουρνάς στα μάτια μου ήταν ιππότης», είπε για τους καλλιτέχνες που θαυμάζει.