«Νομίζω ότι ο κόσμος...» - Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για πρώτη φορά για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις

«Στεναχωρήθηκα με τα σχόλια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Νομίζω ότι ο κόσμος...» - Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για πρώτη φορά για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις

Μια σειρά από αντιδράσεις είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρό ο Άγγελος Μπράτης με μερικές δηλώσεις του, οι οποίες σχολιάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από τις πρωινές εκπομπές.

«Δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια», ήταν χαρακτηριστικά η φράση που είπε ο κριτής του GNTM και εξόργισε πολλούς.

Ωστόσο ο ίδιος τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια στη συγκεκριμένη δήλωση, το πρωί της Παρασκευής 25/2 στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με τον ίδιο να παραδέχεται τελικά πως ήταν κάτι ατυχές, χωρίς όμως να το μετανιώνει.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για την άτυχη δήλωση

«Εκείνη τη στιγμή εγώ μιλούσα καθαρά και μόνο ως δημιουργός, δεν μιλούσα ως απλός άνθρωπος. Νομίζω ότι τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχω αποδείξει και ποιος είμαι και από που προέρχομαι και ποια είναι η καταγωγή μου. Ήταν μια ατυχής δήλωση, τη λάθος στιγμή. Δεν έχει νόημα να τη διασκευάσω.

Νομίζω ότι ο κόσμος το ξέρει ήδη. Για τη δουλειά μου μπορώ και θέλω να είμαι εμπνευσμένος μόνο από το ιδεατό, αυτό είναι δικαίωμα μου. Στεναχωρήθηκα με τα σχόλια. Όταν γίνεται κάτι τέλος, προχωράμε μπροστά» δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης.

Οι δηλώσεις του για το GNTM

Καλεσμένος στην σημερινή 23/2 εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε ο Άγγελος Μπράτης. Ο σχεδιαστής και κριτής του GNTM έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή και εμφανίστηκε στο πλατό, λίγο πριν την Πελαγία Καζολέα.

Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στο GNTM, στις γυναίκες και στην καριέρα. Κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής τον ρώτησε να κάνει έναν σύντομο απολογισμό από την εμπειρία του στο ριάλιτι μοντέλων.

«Το GNTM ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Όχι απλώς έμαθα πώς γίνεται, που έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά το ομολογώ μου αρέσει. Ξέρεις έχει ένα είδος ματαιοδοξίας, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Η δουλειά που κάνω έτσι κι αλλιώς έχει ματαιοδοξία», είπε ο Άγγελος Μπράτης.