Τρελά ερωτευμένοι 2 μήνες μετά το GNTM - Τρυφερά τετ α τετ Όλγας και Στυλιανού

Που τους τσάκωσε ο φακός;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρελά ερωτευμένοι 2 μήνες μετά το GNTM - Τρυφερά τετ α τετ Όλγας και Στυλιανού

Μπορεί να γνωρίστηκαν μέσα στο GNTM, ωστόσο ο έρωτας τους καλά κρατεί, παρόλο που έχουν περάσει 2.5 μήνες από το τέλος του ριάλιτι μοντέλων. Ο λόγος φυσικά για την Όλγα Ντάλλα και τον Στυλιανό Φλωρίδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε μοιραστεί την σχέση του στα τελευταία επεισόδια του παιχνιδιού και έκτοτε, μετά τον τελικό, είναι κυριολεκτικά αχώριστοι, μιας και συγκατοικούν από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα, τόσο η Όλγα όσο και ο Στυλιανός μοιράζονται αρκετά κοινά τους στιγμιότυπα στα social media, αποδεικνύοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί. Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly τους τσάκωσε στους Αγίους Ανάργυρους σε τρυφερά τετ α τετ.

Η νέα κοινή εμφάνιση Όλγας - Στυλιανού μετά το GNTM

Τρυφερά τετ α τετ Όλγα και Στυλιανού GNTM

Τρυφερά τετ α τετ Όλγα και Στυλιανού

Ανακοίνωσαν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Όλγα Ντάλλα παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 όπου προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/12, κατάφερε ωστόσο να πάρει την δεύτερη θέση.

Το μοντέλο μετά το τέλος του τελικού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του STAR, όπου αναφέρθηκε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας ενώ από την άλλη ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τον επαγγελματικό αθλητισμό για χάρη του μόντελινγκ.

«Νιώθω νικήτρια. Κι εγώ και ο Κωνσταντίνος πρέπει να νιώθει νικητής. Μπράβο στην Κυβέλη που το πήρε. Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Μετά από τόσο καιρό μέσα στο παιχνίδι, θέλω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και μετά θα ψάξω πρακτορείο. Θα αρχίσω να δουλεύω.

Θα το κυνηγήσω πάρα πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω δουλειές. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό κολύμβησης γιατί έχω ήδη χάσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα με το GNTM κι επίσης επειδή θέλω να κυνηγήσω το μόντελινγκ, δε θα έχω χρόνο να τα συνδυάσω και τα δύο.

Οπότε βάζω τώρα το μόντελινγκ μπροστά και ίσως να κολυμπάω έτσι για τον εαυτό μου. Αλλά στον βαθμό του πρωταθλητισμού δε νομίζω. Το κολύμπι θέλει πάρα πολλές θυσίες. Οπότε από τη στιγμή που θέλω να ακολουθήσω το μόντελινγκ θα αφοσιωθώ εκεί. Τις γιορτές θα τις περάσω με την οικογένειά μου και τον Στυλιανό.

Πιο πολύ σπίτι γιατί μου έχουν λείψει πολύ και θέλω να τους χορτάσω. Μπορεί να πάω και Κύπρο (σ.σ. τόπος καταγωγής Στυλιανού) και αν ο Στυλιανός θέλει να με πάει και ένα Παρίσι…δε θα έλεγα όχι!».

Μάλιστα, λίγο αργότερα πήρε τον λόγο ο Στυλιανός, ο οποίος δεν έκρυψε πόσο ερωτευμένος είναι με την Όλγα και αποκάλυψε πως οι δυο τους θα συγκατοικήσουν.

«Όταν τη δει κάποιος από κοντά θα καταλάβει. Είναι απίστευτη. Είναι η νικήτρια της καρδιάς μου. Μια καρδιά δεν είναι αρκετή για την Όλγα! Θα συγκατοικήσουμε βασικά! Το έχουμε κανονίσει ήδη!».