Εκτός δελτίου ειδήσεων του ALPHA ο Αντώνης Σρόιτερ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εκτός δελτίου ειδήσεων του ALPHA ο  Αντώνης Σρόιτερ

Το βράδυ της Παρασκευής 25/02 ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε εκτάκτως εκτός από το τιμόνι της παρουσίασης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος ήταν επειδή βρίσκεται στην γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ γύρω από τις συμφωνίες του Ερντογάν με τον Πούτιν καθώς και την στάση του Τούρκου προέδρου σε αυτή την Ουκρανική κρίση.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μαρία, καλησπέρα βρίσκομαι εδώ για γυρίσματα εκπομπής αλλά αξίζει πραγματικά να σας δώσω μια εικόνα για το πως βλέπουν οι Τούρκοι και ειδικά ο Ερντογάν όλα όσα συμβαίνουν».

Οι δηλώσεις του Αντώνη Σρόιτερ στον αέρα του ALPHA

"Ο καθένας σε αυτόν τον πλανήτη έχει..." - Απαντά στις αντιδράσεις που προκάλεσε η Αυτοψία

Η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Αυτοψία», έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές μέρες και μάλιστα βρέθηκε στις Φυλακές της Τρίπολης, στο σωφρονιστικό κατάστημα που κρατούνται άτομα που κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στα social media, καθώς βρέθηκε εκεί που κρατούνται ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ίδιος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (25/10) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, έδωσε την δική του αφοπλιστική απάντηση.

«Ένα θέμα που είναι λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις. Άποψη μου είναι ότι ο καθένας σε αυτόν τον πλανήτη έχει δικαίωμα να μιλήσει κάποια στιγμή.

Δεν σημαίνει ότι είναι αθώος, ούτε ότι δεν πρέπει να πληρώσει για ότι έχει κάνει».