Στο θέατρο η Κατερίνα Διδασκάλου με την κόρη της - Απίστευτα όμορφες και ίδιες

Ποιος ήταν ο άντρας της παρέας;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στο θέατρο η Κατερίνα Διδασκάλου με την κόρη της -  Απίστευτα όμορφες και ίδιες

Η Κατερίνα Διδασκάλου μοιάζει σαν μια σταγόνα νερού με την κόρη της και αυτό το παρατηρούμε σε κάθε τους κοινή έξοδο. Είναι και οι δύο πολύ κομψές και όμορφες και αυτό το επαληθεύσαμε βλέποντας τες στην τελευταία τους κοινή έξοδο.

Στο Christmas Theater για την παράσταση «Moby Dick» του Δημήτρη Παπαδημητρίου βρέθηκε η ηθοποιός συνοδευόμενη από την κόρη της Φλώρα και τον σύντροφο της. Αν και το πρόγραμμα και των 3 είναι σίγουρα πιεσμένο με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να τρέχουν, πάντα υπάρχει λίγος χρόνος για καλές παραστάσεις.

Την περίοδο αυτή βλέπουμε την Κατερίνα Διδασκάλου να κάνει επιτυχία στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο η ηθοποιός έχει αρχίσει να εκφράζει την κούραση της για το σίριαλ.

Η φωτογραφία της Κατερίνας Διδασκάλου με την κόρη της

Κατερίνα Διδασκάλου στο θεάτρο

Το στιλ είναι οικογενειακή υπόθεση

Όταν τις βλέπεις να περπατάνε στον δρόμο πλάι πλάι, αρχικά πιστεύεις ότι είναι αδερφές, στην συνέχεια όμως όταν τις αναγνωρίσεις συνειδητοποιείς αρχικά την απίστευτη ομοιότητά τους και κατά δεύτερον ότι η γοητεία είναι οικογενειακή τους υπόθεση. Ο λόγος για την Κατερίνα Διδασκάλου και την δευτερότοκη κόρη της Φλώρα Βέη που ο φακός του YOU τις απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα σε μια βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας, ντυμένες casual με τζιν παντελόνια και sneakers.

Λατρεύουν και οι δυο το περπάτημα, δεν είναι τυχαία άλλωστε η υπέροχη σιλουέτα τους, αφού είναι φανατικές της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής (δείτε εδώ το διατροφικό πλάνο που ακολουθούν!). Η πανέμορφη τηλεοπτική Μυρσίνη Σεβαστού από τις Άγριες Μέλισσες είναι στη ζωή της μητέρα τριών παιδιών, της Φλώρας, της Μαρκέλας και του Διόνυσου και τους έχει τρελή αδυναμία ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ καλή τους φίλη...Η ίδια σε πολλές συνεντεύξεις της δεν παραλείπει να αναφερθεί σε αυτά και να καμαρώνει:

Από την Τζώρτζια Συρίχα

“Στις κόρες μου ήμουν πιο κοντά τους. Ήμουνα πιτσιρίκα όταν τις έκανα και έχουν δει άλλα πράγματα από εμένα. Φοβερά πάρτι γενεθλίων στο σπίτι με απίστευτες τούρτες ενώ στο αγόρι μου δεν αντέχω, δεν έχω χρόνο... Οι κόρες μου με έσωσαν από πολλά, μου έδωσαν δύναμη. Όταν αποκτάς παιδιά, όλα αμβλύνονται βλέπεις ότι η σοβαρότητα των πραγμάτων είναι αλλού....”

Κατερίνα Διδασκάλου κόρη περιοδικό YOU