«Το ‘φαγα το ξύλο μου...» - Φανερά ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής

Όσα δήλωσε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το ‘φαγα το ξύλο μου...» - Φανερά ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής

Η Σίσσυ Χρηστίδου συζητήθηκε τις τελευταίες ημέρες λόγω του ατυχούς post που έκανε στα social media, αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας. Πολλοί ήταν εκείνοι, που έπεσαν να τη φάνε αφού τόλμησε να πάρει εν μέρει το μέρος της μητέρας.

Η παρουσιάστρια επανέφερε το θέμα στον αέρα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», το μεσημέρι του Σαββάτου 26/2 θέλοντας να τονίσει την προσοχή και την ελευθερία που πρέπει να έχει κανείς. Ο ρόλος της παρουσιάστριας φυσικά και είναι να μιλάει δημόσια για τόσο φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα, ωστόσο με τα όσα έγιναν θέλει μεγάλη τυπικότητα.

Οι δηλώσεις τις Σίσσυς Χρηστίδου στο «Έλα Χαμογέλα»

«Είναι πρωτοφανές. Σκέψου λίγο αν κάτσεις και τα ζυγίσεις γιατί κι εγώ έκανα την τοποθέτησή μου στα social media και το ‘φαγα το ξύλο μου», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε για την υπόθεση στην Πάτρα: «Θέλω να πω ότι πρέπει να τα ζυγίσεις, όταν μιλάμε για μια υπόθεση τέτοια, δεν είναι προτιμότερο να κάνεις υπομονή μέχρι οι Αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση… Θέλει μία προσοχή για όλους και για να διαλευκανθεί από αυτούς που πρέπει η υπόθεση. Ψυχραιμία θέλει απ’ όλους μας και υπομονή. Μιλάμε για τρία παιδιά που χάθηκαν, ας μην φεύγουμε από εκεί, αυτό είναι το βασικό», είπε η παρουσιάστρια του Mega.

Το post της παρουσιάστριας που συζητήθηκε

Ένας "χαμός" έχει προκληθεί με αφορμή την τραγωδία στην Πάτρα καθώς όπως είδαμε οι δυο γονείς όπου έχασαν τα τρία κορίτσια τους με τόσο τραγικό τρόπο και σε αρκετό κοντινό διάστημα, Μάλιστα, παραχώρησαν την πρώτη τους συνέντευξη όπου μίλησαν για όλα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα παρακολουθήσαμε μια θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες των social media καθώς η στάση των γονιών δεν τους φάνηκε λογική. Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε θέση καθώς θέλησε να σχολιάσει κι η ίδια όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα.. Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε όλη του τη ζωή. Σιωπή κ υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει».