"Κόλαφος" η Μαριάννα Τουμασάτου - «Αν θέλει κάποιος να με θίξει, ας το κάνει»

«Εγώ απλά θα γυρίσω την πλάτη μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Στο περιοδικό «ΕΓΩ» παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη η Μαριάννα Τουμασάτου η μεταξύ άλλων μίλησε για το αν έχει βιώσει τις καλές εποχές της «χρυσής» τηλεόρασης και για το αν έχει λάβει αγενή σχόλια στα social media. Δείτε επίσης εδώ τον κούκλο αδερφό της.

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Τουμασάτου

Έχετε βιώσει τις καλές εποχές της «χρυσής» τηλεόρασης;

Κατεξοχήν ναι. Είμαι από τα πολύ τυχερά άτομα, γιατί είμαι στην ιδιωτική τηλεόραση, από την πρώτη μέρα της ύπαρξής της. Θυμάμαι τα μεγάλα τα πάρτι που έκανε ο ΑΝΤ1 στο Γκλοφ της Γλυφάδας με 5.000 καλεσμένους, γιγαντοοθόνες να δείχνουν το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, το MEGA να κάνει πρωτοχρονιάτικα πάρτι που όμοιά τους να μην υπάρχουν, κ.α.

Οπότε αισθάνεστε κι ευλογημένη που βγάλατε κάποια καλά χρήματα από την τηλεόραση;

Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Μπορεί να έχεις βγάλει κάποια χρήματα και να μην αισθάνεσαι ευλογημένη. Εγώ αισθάνομαι ευλογημένη γιατί έχω κι εγώ και οι άνθρωποι που αγαπάω την υγεία τους. Οι ευλογίες είναι πολύ συγκεκριμένες για μένα.

Έχετε λάβει ποτέ αγενή σχόλια στα social media, κι αν ναι πώς έχετε αντιδράσει;

Επειδή δε τα πολυδιαβάζω -έως και καθόλου- έχω πετύχει σχόλια, περισσότερο για την κοινωνική και πολιτική μου θέση, παρά για την υποκριτική μου. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να με βλέπουν και το καταλαβαίνω. Κι εμένα υπάρχουν ηθοποιοί ή τραγουδιστές που δεν είναι του γούστου μου.

Δεν μπορείς άλλωστε να αρέσεις σε όλους. Αν θέλει κάποιος να με θίξει, ας το κάνει. Εγώ απλά θα γυρίσω την πλάτη μου και θα πάω παρακάτω. Δεν μου έχει τύχει όμως κάτι πολύ σοβαρό.

Τι μπορεί να σας βγάλει εκτός εαυτού και να σας εξοργίσει;

Η αδικία, πάρα πολύ και όλοι όσοι νομίζουν ότι ηγούνται λόγω εξουσίας και χρήματος. Όλοι αυτοί που έχουν χρήματα και εκμεταλλεύονται ανθρώπους που υπομένουν, γιατί έχουν ανάγκη.

Κοιτάζοντας τον εαυτό σας στον καθρέπτη, τι θα συμβουλεύατε την Μαριάννα, ως ηθοποιό και ως γυναίκα;

Να προσέχει τον εαυτό της… Δεν είμαστε μόνο γυναίκες, μόνο μανάδες, μόνο ηθοποιοί. Είμαστε ένας συνδυασμός πραγμάτων, στιγμών και δραστηριοτήτων. Άλλες φορές υπερέχει το ένα χαρακτηριστικό κι άλλοτε το άλλο, για να υπάρχει και μία ισορροπία.

«Έχει αμαυρωθεί η ψυχή των ανθρώπων»

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στον Θάνο Ξάνθο για το περιοδικό «ΕΓΩ». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές ενώ από την άλλη μίλησε και για τους συναδέλφους της που επιλέγουν να βρεθούν σε ριάλιτι προγράμματα.

Μέσα από τα όσα ακούστηκαν με το #metoo στον χώρο σας, θεωρείτε πως δόθηκε ένα ελπιδοφόρο φως ή αμαυρώθηκε ο χώρος;

Φωτίστηκε φυσικά. Γιατί να αμαυρωθεί; Έχει αμαυρωθεί η ψυχή των ανθρώπων που έκαναν αυτά τα πράγματα και οι καρδούλες των ανθρώπων που τα υπέστησαν. Ο χώρος μας δεν αμαυρώθηκε, μόνο να καθαρίσει μπορεί. Μεγάλο θάρρος και μεγάλη αξιοσύνη σε όλα αυτά τα πλάσματα που βγήκαν και μίλησαν.

Σας ενοχλεί που αρκετοί νέοι συνάδελφοι σας αφήνουν το θέατρο για να μπουν σε κάποιο ριάλιτι;

Δεν είναι δικό μου θέμα για να απαντήσω σε αυτό. Δεν είμαι σε κανενός το σπίτι, ούτε τις ανάγκες του ξέρω. Δεν θα κρίνω αυτή την επιλογή, δεν μου αρέσει να κρίνω. Δεν μου έχει δώσει κανείς αυτόν τον ρόλο του κριτή και δεν τον θέλω κιόλας.