«Ήταν σαν να τον έχω ήδη παντρευτεί» - Η αποκάλυψη της ερωτευμένης Κόνι Μεταξά για τον Καπότση

«Το ήξερα πως είναι αυτός, ο ένας...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
 «Ήταν σαν να τον έχω ήδη παντρευτεί» - Η αποκάλυψη της ερωτευμένης Κόνι Μεταξά για τον Καπότση

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι σίγουρα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, κάτι που οι ίδιοι φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν συνέχεια. Είναι αλήθεια πως υπήρχαν εδώ και καιρό φήμες και συζητήσεις, οι οποίες ήθελαν το ζευγάρι να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Όλα αυτά εν τέλει έχουν βάση, καθώς οι δύο τους μετά τον αρραβώνα ποζάρουν αγκαλιά με το πιο ωραίο δαχτυλίδι του κόσμου. Μάλιστα, η Κόνι σε συνέντευξη της στο περιοδικό Secret κάνει μια δημόσια εκδήλωση αγάπης για τον μελλοντικό της άντρα. Με το καλό, το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος και ποιος ξέρει γιατί όχι να μην έρθει και ένα παιδάκι σιγά σιγά.

Οι αποκαλύψεις της Κόνι Μεταξά για τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση

«Φυσικά νιώθω μεγάλη χαρά, αλλά δεν άλλαξε κάτι με την πρόταση γάμου», δήλωσε στο «Secret» η πανέμορφη τραγουδίστρια και παραδέχθηκε πως «από την ημέρα που τον γνώρισα ήταν σαν να τον έχω ήδη παντρευτεί. Με τον Μάριο γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή πως θα είμαστε για πάντα μαζί... Πως θα παντρευτούμε. Το ήξερα πως είναι αυτός, ο ένας...».

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης

Το ξεχωριστό δώρο που δέχθηκε από τον Μάριο Καπότση μετά τον αρραβώνα τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά αφού πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσαν την απόφασή τους να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να αρραβωνιαστούν. Το αγαπημένο ζευγάρι άλλωστε είναι πολύ καιρό μαζί και οι δυο τους δείχνουν να είναι πραγματικά ερωτευμένοι.

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ενθουσιασμένη με την εξέλιξη αυτή στη σχέση της και μάλιστα πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με το υπέροχο δώρο που της έκανε ο καλός της.

Κόνι Μεταξά Μάριος Καπότσης αρραβώνας