Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Είμαι τυχερή που γκρεμίστηκε μια προηγούμενη αυτοκρατορία ανθρώπων που έκανα ότι ήθελαν»

Όλα όσα ανέφερε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Είμαι τυχερή που γκρεμίστηκε μια προηγούμενη αυτοκρατορία ανθρώπων που έκανα ότι ήθελαν»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τύπος TV» με αφορμή το καθημερινό σίριαλ «Μόλις χθες» (Δείτε εδώ τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΪ). Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της ως ηθοποιός αλλά και για το γεγονός πως στα 24 τας έχει κάνει επιτυχία στον χώρο της υποκριτικής.

Οι δηλώσεις της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Περίμενες ότι στα 24 σου θα έχεις κάνει επιτυχία;

Δεν το περίμενα! Το μόνο που ήξερα είναι ότι μου αρέσει αυτό το επάγγελμα, δεν θα μπορούσα να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο. Κρατώ όλα αυτά τα χρόνια σαν φυλαχτό μία συμβουλή. «Ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι καλλιτέχνης και στη ζωή». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σκέφτομαι πιο συνολικά, πιο ανθρώπινα.

Μια φράση που στο πρόσφατο παρελθόν με τις αποκαλύψεις βίας και παρενοχλήσεων είδαμε, βέβαια, ότι δεν ισχύει για όλους…

Ισχύει, κρατώ όμως το ότι γκρεμίστηκε μια προηγούμενη αυτοκρατορία ανθρώπων που έκανα ότι ήθελαν και έγινε μια αρχή με ανθρωπιά, σεβασμό. Είμαι τυχερή που έγινε όλο αυτό στο ξεκίνημα μου.

Τι ονειρεύεσαι;

Να κάνω πράγματα που αφορούν τον κόσμο και να εξελίσσομαι.

Αμηχανία επικράτησε με την ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία καθώς βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 10/01 στο θέατρο «Νέο Ακάδημο» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία συμμετέχει επίσης στην παράσταση «Οι Άθικτοι» μίλησε μεταξύ άλλων για τον αγαπημένο της σύντροφο Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ωστόσο, όταν η ίδια δέχτηκε μια απρόσμενη ερώτηση, η απάντησή της προκάλεσε αμηχανία.

«Τι είναι ποδαρικό;» αναρωτήθηκε, η Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς δεν γνώριζε το έθιμο με αποτέλεσμα να τους αφήσει όλους άφωνους. «Τι είναι; Τι είναι αυτό;» συμπλήρωσε με χαμόγελο στην απορία της για να λάβει την βοήθεια από την συμπρωταγωνίστριά της: «Δεν τα έχουμε αυτά! Δεν το έχουμε κάνει ποτέ αυτό οπότε δεν ξέρω τι είναι».